2777
2789

لایه بردار 15..20...درصد ...روغن هسته انار اصل ...اسکراب کیسه کشیدن بعد کرم بزنی سریع 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم ترک پای سینره میگن روشن میکنه ،من خودم قوزک پام یکم خشک شده بود پماد آد زدم خوب شد البته خیلی کم بود 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
کیسه کشیدن و اینا فک میکنم بدتر میشه چون پوست و خشک میکنه

باید بعدش چرب کنی 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
برا من خیلی سیاهه اد میگن سیاه میکنه ک 

برا قوزک میتونی پدیکور و پارافین تراپیم  بری چون اون لایه های خشکو تیره رو برمیداره ،ولی من فقط کرم جی و سینره رو شنیدم😓

اثر داره میگی؟ 

اگه خیلی تیرگی داره بعید میدونم 😓

اوهوم خیلیه ینی از بس چیزی زدم روش بجای اینکه بهتر بشه بدتر شد

پس حتما پدیکور برو خیلی تاثیر داره،مراقب نشستنتم باش رو زمین میشینی یه چیزی بذار زیر پات که پوستت خشک نشه