2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بگید من بااین خانواده شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 35 پست

ای بابا

ایشاالله فقط خدا کمک کنه زودتر از اونجا بری

بعدش عزیز دلم تو هم تحویلشان نگیر اگر شما دعوا کردید به مادرشوهرت ربطی نداشته نباید دخالت میکرد تو بی حرمتی نکن ولی خیلی هم تحویلشان نگیر بیشتر برید خونه ی مامانت،خونه نمودید که اذیت شید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مشکل اصلی شوهرت هست اون از ولخرجی ها ی الکی واسه دیگران و بی خیالیه اقتصادیش اینم از خیانتش ...مادرشوهرت شاید فقط از دعواتون و مشت زدنت ناراحت شده که چندان مهم نیست ولی شوهرت.....

خیلی سخته درک میکنم

خوب گلم تو که گوشی همسرت رو حک کردی چرا نشونشون ندادی تا بفهمن تو مقصر نیستی!

هیچ وقت جلو خونواده شوهر،  همسرت و محکوم نکن

اونا همیشه پشت هم هستن

همیشه ما ادم بده میشیم

همیشه سبز میخشکد 
ای بابا ایشاالله فقط خدا کمک کنه زودتر از اونجا بری بعدش عزیز دلم تو هم تحویلشان نگیر اگر شما دعوا ...

بخدا تاالان بااین که هیچکاری برام نکردن هیچوقت بی احترامی و بی حرمتی نکردم بهشون بااینکه الان خونمم نمیان چیزی بخرم یا بپزم میفرستم براشون 

بخدا تاالان بااین که هیچکاری برام نکردن هیچوقت بی احترامی و بی حرمتی نکردم بهشون بااینکه الان خونمم ...

خب عزیزم دیگه این کارها رو نکن

خوبی که از حد بگذرد،

نادان خیال بد کند

شما هم سرو سنگین باش

آفرین که آنقدر خانومی خدا کنه قدرت رو بدونن

به نظرم مشکل اصلی شوهرت هست اون از ولخرجی ها ی الکی واسه دیگران و بی خیالیه اقتصادیش اینم از خیانتش ...

اره بعضی وقتا جوری که دلخور نشه توضیح میدم بهش درست میشه باز بعد یه مدت دوباره نمیتونه نه بگه چون تو فروشگاه مواد غذایی که میکنه خودشون خرید نمیکنن دوتا داداش بزرگتراز خودش داره مجردن این بیچاررو همیشه میندازن وسط

حالا جریان زن دوستش چی شد زنه ول کرد؟ بعضی زنها چقدر بی شرفن با وجود شوهر باز هرز میپرن باید ابروش ...

مقصر زنه بود هی پیام میداد اینم از ترس اینکه من بفهمم ناراحت شم قایم میکرده میگف جواب نمیدادم میومد تو لاین فروشگاه میگرفت منو به حرف الان اون خانومو بخاطر گند کاریاش اخراج کردن خداروشکر الان شوهرم خیلی خوبه