2777
2789
عنوان

معجزه

383 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها یه سوال تاحالا تو زندگیتون از طرف خدا معجزه ای دیدین یه اتفاق غیر ممکن و غیرعادی که براتون ممکن شده باشه یا دور و اطرافتون دیده باشین اگه بوده باشه بگین لطفا دوست دارم بدونم چون این روزا واقعا بهش نیازمندم🤐😴ممنونم😗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشع اگه میتونین تعریف کنین 🤔😍

خیلی نمیتونم بازش کنم بخاطر شناسایی 

ولی حاجتم انقدر محال بود که تو باور هیچ کس نمی گنجید درست بشه اصلا شدنی باشه ولی درست ۵ روز مونده بود به محرم معجزه ای عجیب دیدم و به حاجتم که خیلیییییی بزرگ بود به عنایت خدا و دعای امام حسین علیه السلام رسیدم 

به لطف خداوند بزرگ چله ی زیارت عاشورا گرفته بودم. 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
خیلی نمیتونم بازش کنم بخاطر شناسایی  ولی حاجتم انقدر محال بود که تو باور هیچ کس نمی گنجید درست ...

واقعی اخه بر من واقعا محاله کلا میخام یع آدم دیگه بشم میخام اخلاقمو خوب کنم بگم بخندم اما افسردم بنظرم هیچ دکتری برام بالاتر از خدا نیست میخام ازش .ممنون که گفتین چله عاشورا چی هست🤔😘

باوجود خدا هیچ آرزویی محال و غیر ممکن نیس :))

حواسش بهم نیس ازش میخام مثل کریش بودا پسره عقب موندگی ذهنی داشتا😁برام یه آدم فضایی یا فرشته کوچیک بفرسته باهم دوست شیم کمک کنه مشکلم حل شه بعد فرشته بره منم به راه راست هدایت شممم اما نمیشههه خدا باهام قهره😓😓😓😂

واقعی اخه بر من واقعا محاله کلا میخام یع آدم دیگه بشم میخام اخلاقمو خوب کنم بگم بخندم اما افسردم بنظ ...

نگران نباش هیچ حاجت بزرگی پیش خدا بزرگ نیست 

چهل روز زیارت عاشورا بخونید 

🌿☘🌱 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
نگران نباش هیچ حاجت بزرگی پیش خدا بزرگ نیست  چهل روز زیارت عاشورا بخونید  🌿☘🌱

از امروز میتونم بخونم تا چهل روز اخه هر کاری کردم بی تاثیر بود اخه سنم کمه دارم تلف میشم میخام عوض شم بنظرتون اگع با نیت واقعی بخونم تاثیر داره خیلی شکسته شدمم زندگی برام بی مفهومه انقدرتنهام😔😔

از امروز میتونم بخونم تا چهل روز اخه هر کاری کردم بی تاثیر بود اخه سنم کمه دارم تلف میشم میخام عوض ش ...

بعضی موقع ها تنها میشیم تا بریم سمت خدا

تا بفهمیم هیچ کس مثل خدا نیست 

از  خدا کمک بخواه متوسل شو به معصومین علیهم السلام 

مشکلت چیه عزیزم؟

اگه میتونی بگی بگو

خیلی شخصیت آروم و خجالتی دارم خیلی سعی کردم درستش کنم نتونستم انگار تو روحم یه مشکلی هس اصلا دست من نیس بخاطرش کلی موقعیت از دست دادم مادرمم همش میگه چقد خجالتیه یکم حرف بزن اما نمتونم اصلااا و خیلی ناراحت میشم وقتی بهم میگن اما کاری از دستم بر نمیاد از خدا میخام کمکم کنه این مشکل حل شه قول میدم بهش بهترین بنده شم بااین مشکل نمتونم به جایی برسم خسته اممم کسی کمکم نمیکنه.ببخشید عزیزم🙁