2777
2789
عنوان

التهاب روده

481 بازدید | 8 پست

😭😭😭😭😭😭حالم بده باورم نمیشه الکی الکی درگیر یه بیماری شده باشم که نمیدونم چطور درمان میشه خواب های بد میبینمو پریشونم قبل ها بار ها و بارها آرزوی مرگ‌کردم ولی حالا بخاطر پسرم نمیخوام بمیرم من باید بتونم از پسرم‌مراقبت کنم ولی حتی توان بغل کردنشم ندارم خدایا من قسمت و حکمت نمیفهمم برام معجزه کن😭😭😭😭فقط بخاطر پسرم خدا(التهاب روده)

علایمت چیه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظرت ای بی اسه یا کولیت اولسروز

نمیدونم فقط ۴ شبه بیمارستان بستری ام فکر کردن اپاندیسمه شکممو باز کردن گفتن روده ات التهاب داشت آپاندیست سالم بود ولی درش آوردیم

عزیزم التهاب روده ت خوب شد؟ من دکتر ازمایش نوشته مشکوکه بهم . تو علائمت چی بود؟

سلام عزیزم من بعدا معلوم شد التهاب روده ندارم زخم معده دارم ولی یکم رودم التهاب داشت بی حالی شدید و درد شکم تا ناف اولاش بیشتر بود