2777
2789

من که اصلا نمیتونم این جمله رو بفهمم

اگر قرار هست من مثل اون رفتار کنم...

من مثل اون بد ذات و بد شخصیت باشم و مثل خودش جواب بدم..

پس منیت من چی میشه؟

شخصیت من چی میشه؟

شاید من در حد اون بد ذات نباشم

بعد اگر همش مثل اون رفتار کنم که چیزی از خودم نمیمونه!

همش میشه عادت و سبک زندگی اون 

سبک منم میشه...

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه جا از زندگیت واااااقعااااا میفهمی با هرکی مث خودش 

بزار مثال بزتم شوهر پرنسسعلی من همش قهر میرفت خونخ ننش من زنگ‌میزدم پیام میدادم یا حتی بضی وقتا میرفتم بعد ۷ الی ۸ بار دییییگه شدم مثل خودش ن زنگ زدم ن پیام دادم 

ببین یه جا از زندگیت واااااقعااااا میفهمی با هرکی مث خودش بزار مثال بزتم شوهر پرنسسعلی من همش قهر می ...

خب چی شد بعدش؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

تا یه حدی میشه مثل خودش بد رفتار نکنی از یه جایی به بعد توهم میزنه و فکر میکنه هیچی حالیت نیست و هرچی بخواد میتونه بگه. 

این نظر منه که بنظرم با هرکی مثل خودش

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

قرار نیست مطلقا مثل خودش رفتار کنی،با خیلیا که حالتو خراب میکنن باید قطع رابطه باشی یا خیلی سرد و رسمی،حرف و رفتارشونم برات مهم نباشه،بااوناییم که نمیشه مثل خودشون 

مثلاً من به هرکس درحدی که به من احترام می‌زاره احترام میزارم،این میشه مثل خودش رفتار کردن