2777
2789
عنوان

سوال فولیکولی

174 بازدید | 16 پست

این یعنی چی؟

فولیکولهای ریز و نارس با آرایش محیطی در هر دو تخمدان دیده میشود ولی فولیکول غالب مشهود نیست

سونوگرافی دادم...دکتر گفته بود فولیکولت باید روی 18 اینا باشه...

تنها جمله راجع ب فولیکول هم جمله بالا بود😐

من از کجا بفهمم اوضاعم چیه؟ تا شنبه دکتر نیست...

امروز روز 12 سیکلم بود ک سونو دادم

کسی هست کمک کنه؟🥺

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکول غالب نداشتی یعنی کوچیک بودن...اگه بزرگ بود سایزشو میزد مثلا ۹یا،۸یا،۲۰اینا

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
فولیکول غالب نداشتی یعنی کوچیک بودن...اگه بزرگ بود سایزشو میزد مثلا ۹یا،۸یا،۲۰اینا

یعنی باردار نمیشم؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
یعنی باردار نمیشم؟

ببین هر ماه باید یک یا چند فولیکول رشد بکنن و به بالای ۱۸ برسن تا بالغ به حساب بیان و تخمک آزاد بکنن. بدون تخمک خب بارداری هم صورت نمی گیره

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
یعنی فولیکول رسیده ک آزاد بشه نداری ،چند تا داری ک نارس و ریزن ک بدرد بچه دار شدن نمیخوره شاید ماه ب ...

😭

یعنی باردار نمیشم؟

نه عزیزم اصلا معنیش این نیست.میری پیش دکترت دارو میده براتحریک تخمدان باردارمیشی ...ازالان بگم استرسا نذاری کنار کارت طول میکشه پرانرژی داروهاتو بخور زودباردارمیشی

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
گریه نداره ک ،فک کنم بهت قرص کمکی بدن 

دکتر گفت اگه زود باردار نشی سنت برسه ب 30 خیلی سخت باردار میشی...

من الانم ک 24 سالمه تعطیلم😭

دکتر گفت اگه زود باردار نشی سنت برسه ب 30 خیلی سخت باردار میشی... من الانم ک 24 سالمه تعطیلم😭

اوووف چقدر دکترت بهت استرس داده ،والا بهترین سن بارداری و داری ،منم دوسال اقدام بودم و نمیشد ،استرس برات سمه الکی عجله نکن ،انشااللع زودی مامان میشی