می خوامیه لپ تاپ بخرم توی خونه باهاش کار می کنم با یه مشخصات بین لنوو و ایسوس خواستم ایسوس بگیرم اما ایسوس صفحش براقه ولی میگن قطعات بهتره و کلا بیشتر دوام داره تا لنوو خواستم ببینم اگه بالپ تاپ براق توی محیط خونه کار کنیم چشم خیلی اذیت میشه؟؟؟
اخه این براقی و ماتی بخاطر جنس صفحس با برنامه درست میشه واقعا؟ از این برچسبا هست میچسبونن اونا واقعا صفحه رو مات میکنه؟ و اینکه شنیدم صفحه براق به چشم اسیب میرسونه درسته ؟؟؟
اخه این براقی و ماتی بخاطر جنس صفحس با برنامه درست میشه واقعا؟ از این برچسبا هست میچسبونن اونا واقعا ...
ببین کلاهرنوعی باشه دراستفاده زیاد برای چشم خوب نیست هرسی دقیقه که به صفحه گوشی ،لپ تاپ ای چیزانگاه میکنی بعدش باید چندلحظه به اطراف نگاه کنی یابه یه دیوارسفید ،،این برنامه هاهم خوبن تاجایی که میدونم بازم بپرس یاکسی که داره ازنزدیک ببین خودت
خداروشکر عزیزم😍 صفحش براقه؟ چشمو زود خسته نمیکنه؟ مثلا اگه بخواین چند ساعتی باهاش کار کنین
اره صفحه اش براق نه اصلا چشمامو اذیت نمیکنه ولی اگه خیلی باهاش زیاد کار کنی همش به صفحه نگاه کنی چشمها خسته میشن شاید بعضی وقتها دوتایی ببینی
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏