2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی... ننه شانس نداریم که🥺 نسل گرافیست های نی نی سایت منقرض شدن انگاری. هیشکی نیست😂

همینو بگو..بزا جنجالیش کنیم بگیم مادرشوهرمو باتبر کشتم ببینم میان

هر بار این درو محکم ببند برو

سلام اسی من اسم شما رو از تاپیک سال ۹۶ پیدا کردم تو یه تاپیک یه کاربری از سنتور پرسیده بود شما گفتی که چند سال سنتور کار می‌کنید ،تو گوگل سرچ کردم راجع به سنتور اون تایپیک اومد 

میشه درخواست دوستی بدم قبول کنید 🙏🙏🙏

سلام..فنرجان...بپرس جان دلم

مرسی ،عزیزم من تا بحال هیچ سازی نزدم ولی علاقه ی شدید به سنتور دارم به نظر شما میتونم سنتور یاد بگیرم حالا نه اینکه خیلی سریع نه ولی خیلی دوست دارم سنتور بزنم و اینکه تا چند روز آینده قرار سنتور بگیرم به نظر شما چه جور سنتوری از چه چوبی خوبه تهیه کنم اصلا آشنایی ندارم به ساز 

مرسی ،عزیزم من تا بحال هیچ سازی نزدم ولی علاقه ی شدید به سنتور دارم به نظر شما میتونم سنتور یاد بگیر ...

عزیزدلم با توجه ب این ک ساز خیلی گرون شده توصیه میکنم فکراتو بکنی بعد بخری چون الان ی ساز خوب نزدیک ۷میلیون شده..ببین از پسش برمیای یا ن.چون دیدم هنرجویایی ک هزینه میکنن میخرن ولی بعد از مدتی دلشونو میزنه ن تمرین میکنن ن کلاس میرن بنظرم بگرد تو اطرافیانت ببین کسی ساز داره ازش بگیری ی مدت بری کلاس ببینی میتونی ادامه بدی یا ن..یا هزینه ساز واست مهم نباشه بخری بعد ی مدتی ولش کنی..ساز زدن تمرین زیاد میخاد تا مچ دستت قوی بشه گلم..اگه کسی تو اطرافیان نداری میتونی ساز دست دوم بخری برا اول کاری ک اونم دو تومن میشه من ی دونه دارم میخام بفروشم نمیدونم کدوم شهری وگرنه میفرستادم واست

مرسی ،عزیزم من تا بحال هیچ سازی نزدم ولی علاقه ی شدید به سنتور دارم به نظر شما میتونم سنتور یاد بگیر ...

اگه اشنایی نداری تو زمینه خریدن رک بهت بگم میندازن بهت..اصل ساز چوبشه ک باید چوب گردوی مرغوب باشه ک سریع کوک خالی نکنه