2777
2789
عنوان

بارداری بعد سقط

393 بازدید | 24 پست

سلام

خانما چند ماه بعد سقط برای بارداری اقدام کردین؟

واینکه اگر سقط فراموش شده داشتین پیگیری کردین چی شد؟

یه سوال دیگه 😑

آیا تخمک ضعیف میتونه باعث سقط بشه؟

سقطی که قلب تشکیل شده باشه منطورمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ بار سقط کردم باید چند ماه صبر کنی تا رحمت خوب بشه بهم گفتم غلظت خون دارم رحمم دوشاخه باید جراحی ...

بارداری اولم بدون مشکل بودم البته اون موقع کلومیفن و لتروزول خوردم و متفورمین

تو دومی فقط متفورمین که فوری باردار شدم ولی ۱۱هفته سقط کردم

ان شاءالله که نی نیت سالم بیاد بغلت

ممنونم عزیزم انشالله

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بارداری اولم بدون مشکل بودم البته اون موقع کلومیفن و لتروزول خوردم و متفورمین تو دومی فقط متفورمین ...

دکتر بهت قرص داده بود؟ 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
بله ۵ سال پیش سونو دادم قبل بارداری اول گفتن تنبلی تخمدان دارم

سونو شکمی؟ 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
منكه گفتم برام آزمايش انعقادي خون و سيستم ايمني بنويسه ، هنوز جوابش نيومده ولي با اينحال ميخوام اينم ...

سقط فراموش شده داشتین؟

مگه این آزمایشها خیلی طول میکشه جوابشون بیاد؟

برا منم نوشته نرفتم بدم میخوام دکترم عوض کنم