2777
2789
عنوان

یه دقیقه

61 بازدید | 11 پست

اگه زندگی خوب و بی حاشیه دارین قدرشو بدونین من که ندارم:)

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دعا کن و از خدا کمک بخواه زندگی همه بالا پایین داره روز آرامش توام میاد❤

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
چرا نداری

کلا زندگیم شده دغدغه به خدا فقط آرام میخوام از خدا 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
عزیزم دعا کن و از خدا کمک بخواه زندگی همه بالا پایین داره روز آرامش توام میاد❤

والا اون قد دعا کردم قسمت دعام خراب شده😂

معروفی؟

ن بابا مگه یک شهروند ساده ام 😂😀

مشکل خاصی داری مگه؟

بله و تقریبا بزرگگگ

چی بگم... نمیدونم چیه.. زودتر درست میشه😄

درست بشو نیس فقط یه چیزی از دستم میره 😊