2777
2789

من سه ماه پیش با اولین اقدام باردار شدم ولی قلبش تشکیل نشد و سقط شد.. 

خلاصه شوهرم رفت آزمایش داد که فهمیدیم مورفولوژی ۲ درصد و تحرک اسپرم با گرید a:6% هست.. دکتر اورولوژی به همسرم گفته بود آزمایش رو تکرار کنید و فعلا اقدام نکنید..

ما هم تا آزمایش مجدد کلی تقویت کردیم.. مورفولوژی شده بود ۹ درصد و گرید a: 7% و بدون تحرک ۷۰٪،،

الان منتظر نوبت دکتریم..نمی دونم با این شرایط مشکلی نداره اقدام کنیم؟ ممکنه باز سقط بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیکار کردید برای تقویت همسرتون.مورفولوژی همسر منم صفر درصده

ببخشید عزیزم که دیر جواب میدم .. آنلاین نبودم تو این مدت..

والا رفتیم پیش یه پرفسور اورولوژی که فقط و فقط برای همسرم قرص تاموکسیفن ۱۰ شبی یدونه تجویز کرد .. گفت دو ماه بخور بعد از ۲ ماه یک هفته رابطه نداشته باش بعدش برو آزمایش بده.. 

که ما همین کار رو کردیم ، جواب آزمایش که اومد مورفولوژی ۹۰ درصد بود!!

البته من خیلی همسرم رو تقویت کردم.. هر روز آجیل شیرین، آب پرتقال، عرق کاسنی، گوشت گوسفندی و آب گوشت، هر شب هم یدونه قرص ویتامین E و یدونه قرص فولیک اسید.. 

الان هم تو اقدامم ببینم خدا چی می خواد

ببخشید عزیزم که دیر جواب میدم .. آنلاین نبودم تو این مدت.. والا رفتیم پیش یه پرفسور اورولوژی که فقط ...

مرسی عزیزم جواب دادی.مورفو شد ۹ یا ۹۰؟

منم‌یه بارداری داشتم و سقط شد الان حدود دو ماه و نیم میگذره و مورفو شوهرم تازه از صفر شده دو درصد میترسم اقدام کنم و خدایی نکرده منجر به سقط شه.

ببخشید عزیزم که دیر جواب میدم .. آنلاین نبودم تو این مدت.. والا رفتیم پیش یه پرفسور اورولوژی که فقط ...

منم مویز و تخم مرغ محلی و عرق کاسنی و آبگوشت و سیاه دونه و عسل و... دارم میدم علاوه بر قرصاش.خداکنه هردومون زود نتیجه بگیریم خیلی انتظار سخته

مرسی عزیزم جواب دادی.مورفو شد ۹ یا ۹۰؟ منم‌یه بارداری داشتم و سقط شد الان حدود دو ماه و نیم میگذره ...

نود درصد..

البته نمی دونم چرا دکتر همسرم‌ گفت الآن دیگه همسرتون مشکلی نداره برین برای  icsi!!

ولی من گوش ندادم و طبیعی اقدام کردم@

نود درصد.. البته نمی دونم چرا دکتر همسرم‌ گفت الآن دیگه همسرتون مشکلی نداره برین برای  icsi!! ...

چقدر عالی.چه خوب تغییر کرده.پس توکل بر خدا منم امید داشته باشم.

نه عزیزم شرایطت برای بارداری طبیعی که خوبه.این دکترا حرف بیخود زیاد میزنن.ایشالا که طبیعی باردار میشی.برای منم دعا کن

چقدر عالی.چه خوب تغییر کرده.پس توکل بر خدا منم امید داشته باشم. نه عزیزم شرایطت برای بارداری طبیعی ...

ممنونم

ایشالله خدا برای من و شما یه بارداری خوب رو رقم ‌بزنه