2777
2789
عنوان

بیاین از آرزو هاتون بگین،🤩

243 بازدید | 39 پست

میگن اگه هرچه بیشتر در مورد رویاهات حرف بزنی زودتر بهشون میرسی به خاطر قانون جذب شما بیاین تو تاپیک از آرزو هاتون بگین،💖😆🌈

@دختر،رویاها  

@نوتلاnutella  

@درسا_گلی1  

@ملوری  

@مارشمالو_567  

همینجوری چند نفر رو تگ کردم شما هم خواستین تگ کنین 😁💖

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزوم اینه تو دلیم سالم بیاد بغل منو همسرم فعلا جز این آرزویی ندارم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کرونا تموم بشه همه سلامت باشن سفره های همه پر از نعمت و روزی باشه برای بچه ها آینده جای قشنگتری باشه 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤

میگن از ارزوهات حرف نزن به کسی نگو تا بهشون برسی

از قدیم گفتن ارزو رو که ادم به کسی نمیگه

ارزوت رو وقتی بیا در موردش حرف بزن که واقعی شده باشه

الان فقط حرف هست

برای قانون جذب هم خودمون باید فکر کنیم تلاش کنیم تا جذب کنیم هر چیزی که میخوایم رو

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
گلمن ینی چی؟

نمی‌دونم اینو باید از ژینا گلمن و نیکا گلمن بپرسی اونا سردسته گلمن هان،😂😂😂💖

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖