2777
2789
عنوان

داغونم. نمیدونم تقصیر من بود یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست
ای وی اف برای من آخرین راهه. فعلا هم نمیتونیم انجام بدیم. منم ۳۲ سالم شده. فرصت ندارم. ذخیره تخمدانم ...

نگران نباش

من مامانم تا ۴۵ سالگی می تونست باردار بشه

آرمی💜بلینک💗🖤
اتفاقا خداکنه زودتر بمیرم. خدا حرف دل من و نمیشنوه. دعای من فایده نداره. اگر خودکشی گناه نداشت تاحال ...

بعد از مردن فکر کردی خانوادت عشقت چی میکشن از نبودت 

حتما خدا صلاح دونسته هیچ وقت چیزیو با زور نخواد

من با چشای خودم دیدم طرف خودشو کشت واسه بچه هر روز دکتر دارو 

خدا منو ببخشه اخر سر بچش عقب مونده به دنیا اومد

از حکمت خدا نا امید نشو یه دوست دارم ۹سال بچه دار نمیشد اخر سر دکتر دارو فعلانو...گذاشت کنار امسال خدا بهش یه دختر ناز داده بیا ببین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتونه بابا؟😂واسه بچه داری انقدر خودزنی میکنی؟ منم تنبلی تخمدان دارم ۱ سال و نیمم هست عروسی کردم ول ...

شرایط آدما با هم فرق داره عزیرم. من ۳ سال هست ازدواج هردم. بیشتر از ۱ سال هست تحت درمانم. زندگیم شوهرمه . نمیتونم ببینم من باعث میشم پدر نشه

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
ای وی اف برای من آخرین راهه. فعلا هم نمیتونیم انجام بدیم. منم ۳۲ سالم شده. فرصت ندارم. ذخیره تخمدانم ...

من دکتر بهم گفت اصلااااااااا راه نداره و یا باید جنین اهدایی بگیرین یا طلاااااق

ولی هیچ کاری برای خدا نشد نداره عزیزم

الان پسرم 8 سالشه خدا رو شکر و ایشالا به زودی میرم برای دومی  بازم با کاشت

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
چند وقته منتظری

۱۴ ماه

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
چند وقته اقدام کردی چند وقته ک عروسی کردی شما قر ص مصرف کردی اخه میگن نازایی میاره راسته

۳ سال غروسی کردم. ۱۴ ماه درمان. من گردن شکسته قرص هم مرتب میخوردم

اشتباه میکردی۱ گلم منم اوایل میخوردم ولی هرروز نه الان ب کل دیگ نمیخورم میگن قرص خیلی بده ایشاله میشه اینقد نگران نباش

شرایط آدما با هم فرق داره عزیرم. من ۳ سال هست ازدواج هردم. بیشتر از ۱ سال هست تحت درمانم. زندگیم شوه ...

میدونم گل من

منم اتفاقا همهههه بهم فشار میارن که چرا بچه دار نمیشی؟

همه غیر از خودشوهرم و خانواده هامون 

بقیه فامیل همش زنگ میزنن و فضولی میکنن انقدر که همهههه بهم میگن منم باید افسردگی بگیرم پس چون منم تنبلی تخمدان دارم به خاطر من پدر شدن شوهرم عقب میفته

من تاااازه دارم رژیم میگیرم که لاغر بشم

منم زیر نظر دکتر هستم ولی انقدر بهش فکر نمیکنم

۳۲ سال هم سنی نیست میگم که عمه من ۴۲ سالش بود حامله شد!

خدا دعای من و نمیشنوه. برای من و شوهرم دعا کنید

اتفاقا خداکنه زودتر بمیرم. خدا حرف دل من و نمیشنوه. دعای من فایده نداره. اگر خودکشی گناه نداشت تاحال ...

خدا نکنه چرا انقدررناامیدی؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

ولی اسی هرچی بیخیال تر باشی به نفعت هست میدونم سخت هست ولی تلاشت رو بکن

خودت دیگه بهتر میدونی استرس برای بارداری سم هست

فکر میکنی هرچی گریه کنی و عزا بگیری خدا بیشتر گوش میکنه؟

مهم نیت تو دلت هست یه کم خودت رو مشغول کن تا کمتر اذیت بشی 

۱۴ ماه

من برا دومی دوسال موندم کلی دعا و التماس خدا و دوا درمون تا باردار شدم تو بارداریمم همش خونریزی هزار جور درد وبلا افتاد بجونم بعدشم  دور از جون همه بچمو شش ماهه از دست دادم همش میگم واقعا وقتی خدا نخواسته کاری نمیشه کرد الانم میگم کاش نمیداد و نمیگرفت اصلا از ذهنم نمیره همش تو فکرشم والا نداری بهتره تا داشته باشیو خدای نکرده از دستش بدی ولی بازم خداروشکر چاره چیه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اوه استارتر خیلی وقت نیس عروسی کردی ان شاءالله طبیعی باردار میشیدیه مدت بیخیال درمان شو ب خودتم استرس وارد نکن 

خدا نکنه چرا انقدررناامیدی؟

بیشتر از دو ساله دارم برای بچه نداشتم لباس میبافم و میدوزم. براش عروسک درست کردم. براش کتاب خریدم. کلی پارچه گرفتم که براش بدوزم. براش کارتون دانلود کردم‌. آهنگ لالایی دانلود کردم. تمام زندگیم بچه نداشتمه. هر دعا و ختمی که بگید انجام دادم. هر درمانی که بگید. از سنتی تا غیرسنتی. دیگه چرا نباید ناامیدبشم؟

بیشتر از دو ساله دارم برای بچه نداشتم لباس میبافم و میدوزم. براش عروسک درست کردم. براش کتاب خریدم. ک ...

خب نباید ناامید باشی چون دو سال واقعا زمان زیادی نیست من برای بارداری اولم دو سال و نیم اقدام بودم با دارو جواب نگرفتم همون ماهی ک تصمیم گرفتم یکی دو ماه بخودم استراحت بدم باردار شدم 

بارداری دومم تقریبا همین بودددکترم زیاد امید نداشت گفت من هر چی دارو میدم بی فایده اس برو عکس زرنگی بگیر منم چون میترسیدم گفتم تا بعد عید صبر میکنم اگه باردار نشدم میرم باور کن همون ماه باردار شدم 

دیدی وقتی میشینی ثانیه و دقیقه ها رو میشماری انگار زمان متوقف میشه؟بنظر من برای بارداری هم همینه وقتی بیش از حددمشتاق و منتظری نمیشه بهش فکر نکن بسپر ب خدا تا معجزشو ببینی