2777
2789
عنوان

داغونم. نمیدونم تقصیر من بود یا نه

220 بازدید | 29 پست

بدترین حس دنیا این هست که چشم انتظار مادرشدن باشی و نشه. بعد از کلی دوا و‌درمون و نذر و نیاز و بعد از کلی نا امیدی و امیدواری ، این ماه خودم و کشتم که همه چیز سر جاش باشه. روز موعدم لکه بینی داشتم. سر نماز کلی گریه کردم و دلم شکست. ولی لکه ها کلا قطع شدن. ۵ روز گذشت و کمردرد شدید پیدا کردم. تو این ۵ روز هر روز شدید تر شد. تا امروز صبح که همه چیز تموم شد. نمیدونم تقصیر من بود یا نه. دیروز همه خونه رو جارو و گردگیری کردم. کلی پله بالا پایین شدم. البته تو خونه پله داریم و هر روز من برای اینکه سر تا ته خونه برم صد بار ازش بالا و پایین میرم. نمیدونم .واقعا نمیدونم من مقصر هستم یا نه. دیروز بیبی چک گذاشتم. اول چیزی نبود ولی بعدش که رفتم سراغش هاله انداخته بود. درست تو زمانی که داشتم مادرشدن و حس میکردم دنیا رو سرم خراب شد. صبح که فهمیدم این ماه هم نشده داغون شدم. ولی نمیخواستم جلوی شوهرم چیزی بگم. بعدش هم کلاس داشتم و نمیخواستم بچه ها ناراحتیم و بفهمن. بعد از کلاس با تمام وجود گریه کردم. از همه بدتر اینکه نمیدونم چطور به شوهرم بگم. این که در یک قدمی ای وی اف هستم من و میترسونه. نمیدونم چکار کنم. داربم خونه میسازیم و فکر نکنم فعلا بتونیم هزینه ای وی اف و بدیم. شوهرم هیچی نمیگه ولی با تمام وجود دلش میخواد پدر بشه. من مانع خوشبختیش شدم. کاش زودتر بمیرم تا بتونه با یکی دیگه طعم شیرین زندگی و پدر شدن و بچشه. خواهرای گلم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید زودتر بمیرم. به خاطر عشقم که همه چی و تو خودش میریزه منم دارم نابود میشم. خواهش میکنم دعا کنید من زودتر بمیرم...

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه میزنی مگه شوهرت فقط به خاطر بچه دار شدن میخوادت؟؟؟؟خواهش میکنم اعتماد به نفستو از دست نده خیلی هاااااادیدم با وجود ۱۲ یا ۱۳ سال بعد بچه دار شدن چه برسه به شما که جوان هستی ....خواهش میکنم دیگه این فکرو نکن

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡
دور از جونت خدانکنه انشالله خدا دامنتو سبز کنه

اتفاقا خداکنه زودتر بمیرم. خدا حرف دل من و نمیشنوه. دعای من فایده نداره. اگر خودکشی گناه نداشت تاحالا خودکشی کرده بودم

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

اووووووووووووووه با این حجم از ناامیدی و خود مقصر پنداری میخای باردار هم بشی؟

مگه آی وی اف چیه

چرا میگی تو باعث این اتفاقاتی

یه کم امید داشته باش

یه کم خونسرد و بیخیال باش

چرا اینقد گریه آخه؟

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
این چه حرفیه میزنی مگه شوهرت فقط به خاطر بچه دار شدن میخوادت؟؟؟؟خواهش میکنم اعتماد به نفستو از دست ن ...

شوهرم هیچ وقت هیچی نمیگه. همیشه میگه اگر هم نشد اشکالی نداره.ولی من میدونم تو دلش چه خبر هست

اووووووووووووووه با این حجم از ناامیدی و خود مقصر پنداری میخای باردار هم بشی؟ مگه آی وی اف چیه چرا ...

ای وی اف برای من آخرین راهه. فعلا هم نمیتونیم انجام بدیم. منم ۳۲ سالم شده. فرصت ندارم. ذخیره تخمدانم پایینه. فقط شوهرم این وسط داغون میشه

چتونه بابا؟😂واسه بچه داری انقدر خودزنی میکنی؟

منم تنبلی تخمدان دارم ۱ سال و نیمم هست عروسی کردم ولی گذاشتم هروقت خدا خواست اصلا بهش فکر نمیکنم هرچند سابقه هست تو خانواده ما مثلا عمم بعد ۸ سال بچه اولش رو حامله شد بچه دومش هم بعد ۱۱ سال!

دختر عمم هم بعد ۶ سال حامله شد و چند بار آی وی اف ناموفق

پس من الان باید خودکشی کنم🤣