2777
2789
عنوان

خانم هایی که باردارید خیلی برای شوهراتون ناز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سری میان ضعف دارم غش الکی زیاد دارم صدامو نازک میکنم خودمو مظلوم میکنم در عین ملیحی قربون صدقه هم ...

🥶🥶🥶😬😬😬خداروشکر اطراف من نیستی وگرنه روزی چند بار دلو رودم میپیچید بهم😂😂🥴🥴

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
وای قربون دستت ایشالله از خدا هر چی میخای بهت بده تورو خدا بچه ها شمام بزنین

ممنون گلم. ان شاءالله

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ب این فک کن ناز کنی ولی نازکش نداشته باشی ی امر مسخرس...پس باید ‌ادمی باشی ک بتونی خواسته های معقولت رو بگی و اگه انجام شد یعنی حواسش بهت هست عزیزم ... والبته در حد رفع و رجوع آقا باشه ..

وااا من حای طرفت بودم فک میکردم مریضی چیزی هستی ک هی غش میکنی فیلم ایرانی زیاد میبینیا من تو عمرم حت ...

اجی راهو بیراه غش نمیکنم که مثلا یجا یه چیز شاخ ترسناکی ببینم مگه سرع دارم که قدم به قدم غش کنم منم نامزدم حامله نیستم😐😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
خنده داره بیشتر  یه آدم باد کرده با یه شکم گنده  ناز هم بکنه....     ناز از ج ...

دقیقا یه عروس خاله دارم واییییی این بشر تا میفهمه بارداره دیگه خودشو میندازه ب غش و ضعف همه هم میدونن الکیه هیچکی دیگ تحویل نمیکیره حتی شوهرش😑😑ماشالله سال یکی هم میاره 😶😶😯😯

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
🥶🥶🥶😬😬😬خداروشکر اطراف من نیستی وگرنه روزی چند بار دلو رودم میپیچید بهم😂😂🥴🥴

برو بابا برا کرم ریختنه واقعن که اینجوری نیستم 😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
وااا من حای طرفت بودم فک میکردم مریضی چیزی هستی ک هی غش میکنی فیلم ایرانی زیاد میبینیا من تو عمرم حت ...

والا در واقعيت ماشين ميخوره به آدما ميرن هوا ميخورن زمين غش نميكنن

ولي تو فيلما يه خبر بد ميشنون غش ميكنن