2777
2789
عنوان

خانم هایی که باردارید خیلی برای شوهراتون ناز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 119 پست
والا در واقعيت ماشين ميخوره به آدما ميرن هوا ميخورن زمين غش نميكنن ولي تو فيلما يه خبر بد ميشنون غش ...

مخصوصا هانده تو فیلم هاش😥😥🥵🥵🥵🥵

😍عاشق شغل آینده م هستم. رشته ام پزشکیه💛ایشالا هر کی آرزو داره . و تلاش میکنه بهش برسه. 😎👍تو فامیل هر کی جایی ش درد میگیره از من می پرسه باید چیکار کنم😂😂😂بابا من هنوز ترم چهارم هستم. باور کنید فقط میتونم بوسش کنم خوب شه😘😂😘 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یکمم یاد من بدین چی میشه مگه البته قبلاخیلی نازمیکردم ازوقتی بچه دارشدم انقد اذیت شدم ک پوست کلف ...

دقیقا!!!

با بچه دار شدن آدم پوست کلفت میشه دیگه ناز کردنم یادش میره اینقدر مسائل مختلف توی بارداری پشت سرهم برای آدم پیش میاد که اصلا به این چیزا فکر نمیکنی!!!

اولش که باید خوشحال باشی ویارهای بارداری میاد سراغت اینقدر حال بد وتهوع داری وبیحالی که فقط دنبال یه چیزی هستی که بخوری وبالا نیاری بعدش آزمایشها وسونوها و....هم جیبت رو خالی میکنن هم اینقدر بهت استرس میدن که خدا میدونه بعد اگه دچار دیابت بارداری و مسمومیت حاملگی و...نشی خیلی خوش شانسی تازه اون موقع استرس زایمان میاد سراغت خلاصه خیلی سخته ولی از این سختیها ان شاءالله قسمت همه منتظرا!!😌😌

الکی ناز کردن و لوس بازی خیلی چندشه وخصوصا جلو جمعععععع 

حامله شدی اتم ک نشکافتی

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
خببب پس ی وقت حامله شدی اجرا نکنی ک خیلی ضایع است

نه دیگه همینم برا کرم ریختنه شاید مزدوج شدم کرمام ریخت😂😂😂😂😂💙

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
هر سری میان ضعف دارم غش الکی زیاد دارم صدامو نازک میکنم خودمو مظلوم میکنم در عین ملیحی قربون صدقه هم ...

ای شیطان رجیم 😂😂😂😂

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍