2777
2789
عنوان

خیلی دلشوره دارم

162 بازدید | 14 پست

همسرم رو ساعت 12 و ربع بردن اتاق عمل هنوز نیاوردنش 

من تو خونه با پسرم موندم 

مادر شوهرم پیششه 

اونم شدیدا نگرانه 

تو نت نوشته عملش یک ساعت طول میکشه پس چرا نمیارنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک سالم و سلامت عملشون تموم میشه

خاهرمنم گفته بودن یک ساعت عملش طول میکشه

نقریبا 3ساعت طول کشید 

میدونی گاهی وقتا تا تاثیر بیهوشی از بین نره نمیارنش بیرون -خاهرمنم فک کنم اینجوری بود،یکی دو ساعت تو ی خش دیگ نگهش داشتن تا تاثیر بیهوشی از بین بره فک کنم

نعمت هایتان را بشمارید :)))))

به خدا توکل کن عزیزم

پدر منم یک ساعت دیگه عمل قلب باز دارن‌.خودم چیزی نمونده کارم به بیمارستان بکشه بسکه فشارم بالا پایین میشه .ولی چاره فقط صبوری و دعا کردنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به خدا توکل عزیزم پدر منم یک ساعت دیگه عمل قلب باز دارن‌.خودم چیزی نمونده کارم به بیمارستان بکشه بس ...

خدا خودش کمکش کنه 

منم خیلی استرس دارم 

ان شاالله پدر شما هم سلامت میره و برمیگرده

خدا خودش کمکش کنه  منم خیلی استرس دارم  ان شاالله پدر شما هم سلامت میره و برمیگرده

انشاالله 

امیدوارم همینطور همسر شما هم به سلامتی عملشون تموم بشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم