2777
2789
عنوان

تب بالای کودک هشت ماهه

373 بازدید | 11 پست

خانما دخترم دو روزه تب داره خیلی از کرونا میترسم البته دندونای بالاشم داره درمیاد ممکن به خاطر اون باشه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

تب بالا ۳۹ اگه هست وزوئلا گرفته

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معمولا تب بالا بخاطر دندون نیست، با آستامینوفن و بروفن و پاشویه کنترل کن، مدفوعش چک کن، 

تبش ۳۷.۵ ولی بدنش خیلی داغه مدفوعش چطور باشه خطزناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
تب بالا ۳۹ اگه هست وزوئلا گرفته

وزویلا چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وزویلا چیه

سرچ کن بچه ها زیر یکساله و نیمه میگیرن 

هیچی ۳ روز تب فقط داره .بعدش تب اش قطع میشه دونه  قرمز میزنه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
سرچ کن بچه ها زیر یکساله و نیمه میگیرن  هیچی ۳ روز تب فقط داره .بعدش تب اش قطع میشه دونه  ...

بردم دکتر گفت گلوش چرک کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی اسهالش چک کن، یکی داخل مدفوع رگه های خون نباشه، رگه های خون نشان دهنده عفونت باکتریایی  ۳۷ ...

دکتر گفت گلوش چرک کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرچ کن بچه ها زیر یکساله و نیمه میگیرن  هیچی ۳ روز تب فقط داره .بعدش تب اش قطع میشه دونه  ...

ممنون خانمی تشخیصت درست بود رزویلا گرفته بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلدونه جان من قبلا ازتون راجب مسمومیت بارداری پرسیدم ولی الان فهمیدم باردارم،شما رژیم غذایتون چجوری بود؟گوشت و کلا حذف کرده بودی؟نمیدونم باید چی بخورم؟عزیزم شما تو تهران زیر نظر کدوم دکتر بودی؟