2777
2789

خب راستیتش من با خانواده مادریم زندگی میکنم و خونمون هم برای خودش یه پا میدون مین و جنگه.یعنی یه روز نیست که یا چند نفر باهم از اعضای خونه باهم بحثشون بشه یا به من گیر بدن که چرا تا صبح بیداری و همش سرت توی گوشیه و مشکل اعصاب پیدا کردی و شعور نداری و هزارتا چیز دیگه.امسال با این وضعیت اموزش های مجازیم که همش توی خونم و حتی موقع درس خوندن هم با خانواده سر و کار دارم واقعااااا اذیت میشم!حتی یه مکان درست و حسابی هم برای درس خوندن ندارم.صبحا نمیتونم گوشیمو روی چندتا ساعت برای بیدارشدن بزارم و وویس برای دبیرام بفرستم و تماس تصویری هاشونو جواب بدم تا مبادا خانواده شاکی بشن و مادر بزرگم غر زدناشو شروع کنه.از مجبوری میرم توی سرمای حیاط اول صبحی.خیلی مشکلات روحی هم نسبت به قبل گرفتم بی دلیل گریم میگیره و حتی دو شب پیش هم یه چیزی مثل حمله ی عصبی بهم دست داد جوری که خانوادم فکر کردن تشنج کردم و به گفته ی خودشون تا ربع ساعت حرفای عجیب میزدم و گریه میکردم.فرداش هم که سر یه مسئله ی جزئی مادربزرگم باتمام خودخواهیش گفت فیلم بازی کردی و چیزیت نبوده!!!.خیلی خودمو توی ظاهر خوب نشون میدم جوری که رفیقام که از زندگیم خبر ندارن مدام میگن حسرت ارامشتو میخوریم و خوشبحالت از زندگیت راضی هستی اما از درون نابودم و دارم این نابودیو ذره به ذره حس میکنم.تنها راه فرار از این معضل هم برام درس خوندنه که بعدا وقتی حساب کار کنکور و بدبختی های د‌انشگاه و حقوق چندرغاز پرستارا بعد چندماه اومد زیر دستم کلا به اوج نا امیدی و بی هدفی رسیدم.

واقعا خسته شدم دیگه.

هدفی هم که داشتم کلا با اومدن مزه ی تلخ فشردگی بیش از حد درسا و مجازیت و نفهمیدنشون اومد زیر زبونم پرید...

هدفتو بذار دانشگاه فرهنگیان

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.