2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه👶🏻🚽

77 بازدید | 4 پست

سلام خوبین ببخشید من نمیدونم برای از پوشک گرفتن باید چیکار کنم،از کجا شروع کنم میشه راهنماییم کنید🙂😘

پسرم 26 ماهشه🌹😚

شرت آموزشی کسی استفاده کرده؟ راضی بودین؟ نتيجه داده؟ 

بعد اینکه چقدر طول میکشه بچه کامل کامل یاد بگیره دستشوئیشو بگه❤️🌼

سلام سنش خوبه دیگه تقریبا . دو سال و نیم خیلی راحته . اول که چند مرحله داره تا بفهمیم بچه امادگیشو داره . یکی این که شب تا صبح کامل خشک بمونه . دو این که وقتی داره کارشو تو پوشک انجام میده خبر بده یا بلافاصله بعدش بگه که بشوریدش مخصوصا بعد دفع . وقتی این علامتا رو داشت اماده هست . من یه روش خیلی خوب گرفتم هیچ جا هم نجس نشد به این ترتیب که اول مدتی روی فکرش کار کردم مثلا میرفتم دسشویی میگفتم من رفتم ..... کنم . یا پدرش دستشویی بود میگفتم بابا رفته .... کنه . این مهمه که فکرش اماده بشه که جاش اونحاست بعد چند روز از صبح اول وقت شروع کردم تا از خواب بیدار شد بردمش دستشویی چون قطعا اون موقع دستشویی داره . بعد وقتی کارشو کرد تشویقش کنید که افرین این رفت خونشون . بعد بیارید بیرون یه پوشک تمیز ببندید و هر نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه یکبار دوباره ببریدش دستشویی . دفعات بعد اگر دیدید توی پوشک کرده تاسف بخورید که این یکی نرفته خونشون اگر خودشو رسوند و توی دستشویی انجام داد اظهار خوشحالی کنید که این رفت خونشون . میتونید استیکر بدید اگر توی دستشویی کرد بچسبونه به دیوار . چند روز انجام بدید مثلا ده روز ، کامل دستش میاد خبر میده یک هفته هم خودش خبر میده تمرین کنید بعد برید روی شورت اموزشی . شورت اموزشی در حدی نگه میداره که چند قطره ازش بره اگر کامل کارشو توش انجام بده نم میده . بعد از چند روز شورت اموزشی برید روی شورت عادی و تمام 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سنش خوبه دیگه تقریبا . دو سال و نیم خیلی راحته . اول که چند مرحله داره تا بفهمیم بچه امادگیشو د ...

وااای ممنون عزیز دلم خیلی خیلی لطف کردین مرسی ک وقتتونو در اختیار بنده قرار دادین، خیلی کامل توضیح دادین 😘❤️🌼