2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم به آخره خط رسیدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 58 پست
رفتم اولش هی اینور میرفت اونور میرفت بهانه می‌آورد آخرشم نیمه بلند شد مثله همیشه نبود گفتم این چرا ا ...

منم فكر ميكنم اونم ميتزسه اين بار هم دختر باشه و از يه طرف عذاب وجدان داره كه دختر هم بد نيس ولي از يه طرف حرف مردم 

به نظرم راضي باشيد به رضاي خدا همين سه تا دختر خوب و ناز كافيه 

خيلي خودتون رو اذيت نكنيد به خاطر حرف مردم كه دهنشون هيچ وقت بسته نميشه 

جاری من سه بار رفت رژیم برای پسر هر دفعه هم چهار پنج ملیون خرج کرد هر سه بار دختر شد،بار آخر مادرم(خ ...

از خدا خاسته بودم آخه این لعنتی هیچ کاری نکرد فرستم از دستم رفت. من که حضرت مریم نیستم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فكر ميكنم اونم ميتزسه اين بار هم دختر باشه و از يه طرف عذاب وجدان داره كه دختر هم بد نيس ولي از ...

بخدا بعضی وقتا میگم ولی دهنه آدمو سرویس میکنن با حرفاشون. 😭😭😭😭خیلی دلم شکسته الان دارم با گریه مینویسم قربون خدا برم. 😭😭😭😭

منم وقتی می‌خواستیم بچه دار بشیم 6 ماه شب روز براش نزاشتم خخخخ شوهرم خیلی گرمه خیلی ولی من نفسشو گرف ...

ماله من فرق داره 39 سالمه دیگه یکمم بمونه خیلی د یر میشه 

خدایاشکرت... خدایا ازته دلم همین لحظه دعات میکنم التماست میکنم ب این دوستم یه پسر خوشگل بده ب منم هرچ دوس داری بده فقط بده مردم از انتظار😢😢😢برو با دخترات لذت ببر از زندگی بیخیال حرف بقیه

اگر قبل از اقدام مرد دست راستش را سمت راست ناف زن بزاره بعد سوره قدر و ی دعای را بخونه(دعاش یادم نیست سرچ کنید میاد) و جنسیت بچش را از خدا بخواد ب قدرت خدا فقط اون نطفه بسته میشه باید نیت کنه اسم مذهبی بزار من ب چند نفر گفتم انجام دادن نتیجه گرفتن

اگر قبل از اقدام مرد دست راستش را سمت راست ناف زن بزاره بعد سوره قدر و ی دعای را بخونه(دعاش یادم نیس ...

قربون خدا برم آخه چرا باید اینهمه غصه بخورم من نه مادر دارم 2 از خواهر مم طی 3 سال با مادرم فوت شدن 😭😭😭

رژیم قطعی نیس اونم ۷ هشت ماه؟رژیم کلا باید ۳ ماه باشه ک بگیر نگیر داره

با چه جراتی بعد از ۳ تا دختر با رژیم میخوای پسر دار شی؟تنها روش قطعیش آی وی اف هست 

دوست من بعد سه تا دختر با اطمینان کاملِ رژیم و امپول 

چهارمیشم دختر شد

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

منم ۳۵ سالمه دو تا پسر ۱۳ و ۹ ساله دارم دلم خیلی دختر میخواد چند ماه روز تخمکگزاریم یا شوهره سر کاره یا عقد بچه برادرشه یا من کرونا گرفتم یا مسافرته .شوهرم گفتم :این ماه دیگه برنامه هات را تنظیم کن میخنده میگه فاطی از من که بخاری برات در نمیاد خیر ببینی قرصش را بخور

قربون خدا برم آخه چرا باید اینهمه غصه بخورم من نه مادر دارم 2 از خواهر مم طی 3 سال با مادرم فوت شدن ...

متاسفم ،خدا رحمت کنه

ولی اینی که من گفتم انجام بده جان بچهام واقعیته با اعتقاد بخون ،دیدم ک بهت میگم

3 تا 😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم روایت داریم مادر سه تا دختر قطعا میره بهشت

بیخیال حرف مادرشوهر خودتو نابود نکن قراره ان شاالله صد سال زنده باشی

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰