2821
2789
عنوان

همسر شکاک من🙄

293 بازدید | 30 پست

خانوما من دوبار تا الان نصف شبا یعنی تقریبا ۱ ساعت پیش بود ک درسته خوابم سنگینه اما سردم بود و ی لحظه چشمامو وا کردم دیدم شوهرم تو گوشیم بود و در کسری از ثانیه گذاشت زیر بالشش و خودشو زد بخواب. هرچی صداش زدم رومون لحاف بکش جواب نداد ک مثلا خوابم. ی بارم چن ماه پیش اینجوری دیدمش ولی پشت کردم خوابیدم

منم هیچی تو گوشیم ندارم به عنوان خرابکاری و نگران نیستم.

اما کنجکاوم بدونم همسری مثل همسر من ک همش ادعای اینکه من همه جوره به تو اعتماد دارم میکنه و هیچوقت جلوی خودم گوشیمو نمیگرده چرا نصف شبا میگرده پس؟

آخه دنبال چی میگرده؟ اونم ماه آخر زایمان من!!

بعدشم اگه این اسمش شکاک بودنه چیکار میتونم بکنم ک اینجوری نباشه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من جای شما بودم فردا که بیدار شدم بهش میگفتم عزیزم توی گوشی من دنبال چیز بخصوصی هستی اگه خیالت راحت میشه یه روز کامل با خودت برش با خودت سر کار تا دیکه نصف شب اذیت نشی . شاید اینجوری خجالت بکشه از کارش

ی نرم افزاری هست اگ قفلو اشتباه بزنی از قیافه عکس میگیره اونو نصب کن وقتی عکسش افتاد ضایع شد میفهمه

اوه اوه انوقت روزی صد هزار تا از پسره من عکس میگیره

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

چ کارای مسخره ای میکنین و میکنن پس حریم خصوصی چی میشه میخواین باهمم برین دسشویی تاسر از کارهم دربیارین تعارف نکنین

یه روزی به همه ی اهدافم میرسم.میگی نه؟؟ بشین و نگاه کن
به روش بیارم دیدمش؟؟ اون فک کرد ندیدمش ها

بگووو از چیزی میترسی.چیزی شده .یه لحطه حس کردم تو گوشیه منی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
از سرش میفته عزیزم به هرحال گاهی برای همه پیش میاد با روش نیار محبت کن بهش خودش متوجه میشه که اعتماد ...

ممنون عزیزم. انشالله ب حاجت دلت برسی خیلی زودتر از اون چ ک فک کنی