2777
2789
عنوان

برای سزارین چند روز نگه میدارن بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی ۸صبح رفتم تافرداش ۱۲... یکماه قبل ماسک.  الکل. دستمال مرطوب. کاور توالت فرنگی. &nb ...

اتفاقا لازمه بعد سزارین طول میکشه شیر بیاد من بچم گرسنه مونده بود شوهرمو فرستادن بره بخره گناه داره بچه نباید گرسنه بمونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک

تو رو خدا واسه من دعا کن.شوهرم بیکاره.نه بیمه داریم نه خونه  نه ماشین..

کرونا که اوم کلا صفر شدیم.....دعا کن مشکلاتم حل شه😢

جالبه وام یک م هم به ما ندادن!همه گرفتن انگار

وای مرسی که کاور توالت فرنگی رو گفتی هیچ یادم نبود خدا سلامتی بهت بده

خواهش عزیزم. قیمتی هم نداره. من ۱۵ تومن خریدم کلی هم داشت البته نازک مثل دستمال. کاور یکبار مصرف تخت هم یه رول خریدیم ۵۰ تومن کلی اضافه اومد... زیرانداز واسه خودت و شورت سرجی فیکس و پوشک ساده سایز بزرگ هم نهایتا داروخونه بیمارستان هست

اتفاقا لازمه بعد سزارین طول میکشه شیر بیاد من بچم گرسنه مونده بود شوهرمو فرستادن بره بخره گناه داره ...

همچین چیزی نیس. من دوتا سز داشتم.  اولش شیر نیس . آغوزه. کم جوری ولی بقول پرستار مگه معده بچه چیه. دقیفا بعد دو سه روز شیر زیاد میاد...

باشه میگم مرسی که گفتی خاصیتش چیه پمپ درد؟؟؟دردمو کم میکنه؟؟؟

خیلی .

وقتی برای اولین بارم میخوای از تخت بیایی پایین یکی دوبار فشار یدی دردی نخواهی داشت .موقع پایین اومدن دوبار فشار بده .

اول اروم بگو همراهت پشتت بالش بزاره یکم بلند شو .

بعدش تا نصفه بلن شو . و تکیه بده به همون بالش پشتت .بعدش کامل بلن شو بشین .

اینطوری درد نخواهی داشت 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(