2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی ردمی نوت 8 پرو بگیرم یا a51 سامسونگ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 74 پست
منم بین همین دو ی کردم گفتن شیاءومی بهتره

درسته خواهرمم داره میگه خیلی راضیم از چند نظر خیلی بهتره تحقیق کردم مثل دوربین باتری سرعت خود گوشی حافظه ولی انگار ظاهر سامسونگ به دلم نشسته ولی بدنه سامسونگ پلاستیکه نمی ارزه این قیمت آخه 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فرقش چیه با نوت ۸ پرو

فرفی ندارن خو اون مدلش بالاترع ولی نوت 8 میگن خیلی یهتره

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .              
قیمت نوت هشت شیائومی چند؟

نوت هشت بالاترین قیمتش تا دیشب تث دیجی کالا۶ میلیون بود

میگن سامسونگ مدل های a  بدن😐😕

عزیزم شیائومی عالیه حرف نداره  من الان نوت ۹ پرو دارم ولی نوت8میگن عالیه

سلام من یه هفتس گرفتم ولی برام همش میزنه سیم کارت ۱ و ۲را نمیشه فعال کرد 

در واقع اینترنتشم فعال نمیشه 

شما همچین مشکلی داشتید یا نه؟

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام من یه هفتس گرفتم ولی برام همش میزنه سیم کارت ۱ و ۲را نمیشه فعال کرد  در واقع اینترنتشم فع ...

ریجسترش کردی؟😕

شیائومی

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚