2777
2789

خیلی حالم بده خیلی هیشکی دوسم نداره توو یشهر غریب موندم نمیدونم باکی دردو دل کنم من خیلی ادم ساده ای هستم به روی همه میخندم سعی میکنم ناراحتشون نکنم ولی بقیه انگار من نیستم براشون 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال مردم 

نمیشع که هرچه میگم بیخیال نمیشع 😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

منم همینجوری بودم ساده و بدبخت دوس داشتم همه ازم راضی باشن ولی الان ب خودم اومدم فقط خودم مهمم دوس دارم کارایی ک خودم دوس دارمو انجام بدم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

برای خودت زندگی کن با خدا درد دل کن .لذت دنیارو ببر 

خداهم پشت کرده بهم