2777
2789

یه هفتست فهمیدم خواهرم عاشق یکی شده که نوزده سال از خودش بزرگتره .تازه یه بار هم پسره  با یه دختره چند ماه صیغه بودن بعد به هم خورده .دارم دیونه میشم .تازه خواهرم هم فقط 18 سال داره . از زیر زبون خواهرم کشیدم و اون هم با خواهش و تمنا بهم گفت.مثلن قصدشون ازدواجه .اینقدر ناراحت شدم که نتونستم جلوی خودم و بگیرم به مامانم گفتم .به نظرتون کار اشتباهی کردم گفتم .مامانم هم کلی بهم ریخت  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خدایا بیدارم من یه لیوان آب بدین بهم🥴🥴🥴🥴🥴

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

فک کنماختلاف ۱۹سال دیگه پسره حساب نمیشه😐😐😐خدایا ب دخترامون یکم عقل بده ک جوگیرنشن

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

از سرش میوفته تو سن حساسیه الان

خیلی مراقبش باشید خطا نکنه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

نه کار خوبی کردی به خواهرت بگو نکنه اینکارو سنی نداره با احساساتش بازی میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

کودک ازاری اصلا نزارید باز اگر سن خانوم بالای ۳۶ باشه اشکالی نداره نه ۱۸!!

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بعید نیست شاید واقعا عاشق شده درکش میکنم منم ۱۸ سالمه🥴🥴🥴

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر