2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیز خاصی نیست مثلا ی وقت ضایعه ی پوستی پیدا نکنن اکثرش همینه اون‌مصرف مایعات مهم تره

وای متم راهم نسبت به دکترم خیلی دوره اگه یه وقت مشکلی پیش بیادچی😔اینکه میگن پیش زن باردارنبایدبری درسته؟

وای متم راهم نسبت به دکترم خیلی دوره اگه یه وقت مشکلی پیش بیادچی😔اینکه میگن پیش زن باردارنبایدبری د ...

مشکلی پیش نمیاد عزیزم معمولا علائم حساسیت اگه یخواد بروز کنه همون دقایق اول بروز میکنه 

عزیزم اون نوعی ک نبایدبا خانم باردار تماس داشت ی تصویر برداری دیگه ست،ماده ی حاجب‌ سی تی اسکن برای هانم های باردار ضرری نداره

مشکلی پیش نمیاد عزیزم معمولا علائم حساسیت اگه یخواد بروز کنه همون دقایق اول بروز میکنه  عزیزم ...

اها مرسی عزیزم واسه وقتی ک گذاشتی فقط منظورتونفهمیدم به من امروزیه بطری که نمیدونم چی بوددادن بخورم بعدیه چی هم تزریق کردن زنداداشم بارداره پیشش بودم واسه همین نگرانم توگوگل نوشته بودنباید پیش بارداربری 

اها مرسی عزیزم واسه وقتی ک گذاشتی فقط منظورتونفهمیدم به من امروزیه بطری که نمیدونم چی بوددادن بخورم ...

بهش میکن سی تی دابل کنتراست عزیزم

معمولای توی‌خود بخش رادیولوژی ی اتاقکی هست ک میگن خانم های باردار واردش نشن 

ولی شما خودتون خطری برای ایشون نداشتین

لینک اون جایی ک اینو نوشته بذارین‌اگه تونستین‌🤔

نمیدونم بخدا این مگه فرق میکنه ؟به من گفتن سی تی اسکن شکم باهمون چیزهایی که بهتون گفتم دادن خوردموتز ...

نه پت معمولا برای مرحله بندی سرطانه شما برای درد شکمتون براتون سی تی با کنتراست خواستن ،پت اسکن هسته ایه برای خانم های بارداری ک با شما تماس دارن خطرداره ولی سی تی نه