2777
2789
عنوان

ایده

83 بازدید | 12 پست

سلام خانوما، فردا مهمان دارم میخوام یه غذای عالی بدم بهشون اما نمیخوام چیزای تکراری باشه میشه لطفا پیشنهاد بدید فقط یه چیزی باشه که پلو داشته باشه حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگید لطفا چطور درست میشه

مرغ ترش سبزی مخصوص داره که من اماده و یرخ سده از مغازه شمالی میخرم / پیاز و سیر رو تفت میدم سینه مرغ تیکه ای رو اصافه میکنم ادویه و کمی زعفرون میریزم بعدم سبزی مخصوص و اب میریزم و میزارم ۲ ساعت بپزه و جا بیوفته میتونی کمی گردوی اسیاب شده هم اضافه کنی 

مرغ ناردون 

تیکه های مرغت رو از قبل با زعفرون مزه دار میکنی میزاری توی قابلمه دربس میزاری حدود نیمساعت که دوطرفش خوب سرخ بشه // مرغ ها رو از قابلمه درمیاری پیاز خلالی رو توی قابلمه سرخ میکنی بهش ادویه اضافه میکنی مرغ ها رو برمیگردونی توی قابلمه چند تا انار رو از قبل دون میکنی و با مخلوطکن میزنی بعدم از صافی رد میکنی که دون نداشته باشه (( البته من اینکارو انجام نمیدم چون با دونه های انار توی غذا مشکل ندارم)) اب انار و یکی دوقاشق رب انار اضافه میکنی اگه دیدی رنگش خوب نیست کمی رب گوجه هم بزن و اب جوش و بزار جا بیوفته اگر ترش بود شکر اگر شیرین بود اب نارنج یا ابغوره اصافه کن

این نیز بگذرد