مرغ ترش سبزی مخصوص داره که من اماده و یرخ سده از مغازه شمالی میخرم / پیاز و سیر رو تفت میدم سینه مرغ تیکه ای رو اصافه میکنم ادویه و کمی زعفرون میریزم بعدم سبزی مخصوص و اب میریزم و میزارم ۲ ساعت بپزه و جا بیوفته میتونی کمی گردوی اسیاب شده هم اضافه کنی
مرغ ناردون
تیکه های مرغت رو از قبل با زعفرون مزه دار میکنی میزاری توی قابلمه دربس میزاری حدود نیمساعت که دوطرفش خوب سرخ بشه // مرغ ها رو از قابلمه درمیاری پیاز خلالی رو توی قابلمه سرخ میکنی بهش ادویه اضافه میکنی مرغ ها رو برمیگردونی توی قابلمه چند تا انار رو از قبل دون میکنی و با مخلوطکن میزنی بعدم از صافی رد میکنی که دون نداشته باشه (( البته من اینکارو انجام نمیدم چون با دونه های انار توی غذا مشکل ندارم)) اب انار و یکی دوقاشق رب انار اضافه میکنی اگه دیدی رنگش خوب نیست کمی رب گوجه هم بزن و اب جوش و بزار جا بیوفته اگر ترش بود شکر اگر شیرین بود اب نارنج یا ابغوره اصافه کن