2777
2789

سلام دوستان

خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید

دخترم هفت ماهه هستش از بدو تولد به شدت کولیک داشت و رفلاکس نسبتا شدید هم داره

از بدو تولد اصلا خواب نداشت تقریبا 4-5 ساعت در شبانه روز

ماه چهارم بهتر شده بود و شبا میخوابید

ولی کماکان خواب روزش دو یا سه تا نیم ساعت هستش

الان بیش از یک ماهه شبها هر یه ساعت یه بار تو خواب شدیدا جیغ میزنه و اصلا آروم نمیشه تا سرپا بغل نگیریمش تقریبا از 12 شب تا هشت صبح بیش از ده بار تو خواب شدیدا جیغ میزنه

روزها هم دو سه تا نیم ساعت میخوابه

کسی این تجربه رو داشته آیا؟

دلیل اش چی هستش؟

اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

عزیزم انگار پسر منو توصیف کردی پسر من ۱۰ماهشه از بدوتولدم خاب نداره یمدت دارو دادم تغیری نکرد تااینکه دوهفته پیش بردمش پیش فوق تخصص اطفال چنتا شربت دادوقبلا تاصب هری ساعت ۴۰ دیقه بیدار میشد از صب ساعت ۶هم ک کلا بیدار.اما الان شب دوبار برا شیر بیدارمیشه ساعت ۶صب هم شیر میخوره ۸ بیدار میشه ک منم بیدارم اوموقع خیلی راضیم از وضعیت الانش‌قبلا از شدت بی خابی حالت تهوع داشتم

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انگار پسر منو توصیف کردی پسر من ۱۰ماهشه از بدوتولدم خاب نداره یمدت دارو دادم تغیری نکرد تااینک ...

وای منم دقیقا دارم از بیخوابی بیحال میشم

داروهای نی نی شما چی هستن؟

بچه برادرم اینطوری بود پدرشون دراومد الان نزدیک  سه سالشه خیلی بهتر شده ولی هنوز گاهی از اون سکانسا اجرا می کنه ولی شما حتما با پزشک صحبت کن شاید بچه جایش درد می کنه

یعنی ممکنه از رفلاکسش باشه؟

راستش دقیق نمیدونم اما پسر منم رفلاکس زیاد داشت و گاهی وقتا از دل درد زیاد گریه میکرد بعد ک دکتر دیدش اندو نوشت ک متوجه شدم التهاب روده داره جدی بگیری انشاءالله ک چیزی نیست 

مشاوره رایگان پوست و مو😍😍😍😍
وای منم دقیقا دارم از بیخوابی بیحال میشم داروهای نی نی شما چی هستن؟

دکتر تشخیص رفلاکس دادک از اول داش یمدت خوب شد باز عود کرده.رانیتیدین.زادیتیدین.موتیلیوم.و ویتامین d3

دکتر تشخیص رفلاکس دادک از اول داش یمدت خوب شد باز عود کرده.رانیتیدین.زادیتیدین.موتیلیوم.و ویتامین d3

عزیزم قبل عود رفلاکس داروهای نی نی ات چی بودش؟

دختر من از بدو تولد امپرازول میخوره 

اولا پرتابی شیر از دهنش میریخت بیرون

الان دیگه بالا نمیاره ولی خیلی وقت ها که به سرفه میافته حس میکنم شیر تا گلوش میاد

اینم امپرازول میخورد فرقی نکرد.نوزادیش شیرو‌جهشی‌پرتاب میکرد الان اسید معدش میاد تادهنش برمیگرده ک ب لطف شربتا و اینکه غذا کم‌میدم بهتر شده

اینم امپرازول میخورد فرقی نکرد.نوزادیش شیرو‌جهشی‌پرتاب میکرد الان اسید معدش میاد تادهنش برمیگرده ک ب ...

عزیزم بچه شما روزا بیتابی میکرد؟ 

دختر من از بدو تولد تا سه ماهگی کل شبانه روز بی تاب بود دو ماه بعدش روزا بهتر بود حداقل میشد سرگرمش کرد

الان چند هفته اس روزها هم بی تابه