2777
2789
عنوان

رفته بودیم مشهد یه دختره از شوهرم خواستگاری کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار هم برا شوهر من مادر های دختره پیشنهاد دادن به مادر شوهرم حالا حرفی پیش میاد مادرش میگه پسرم ب ...

خدا به داد دلت برسه چه کلاسیم میذاره واست تو هم بگو خونه مامان منم ز میزنن واسه خواستگاری

آقا شوهر من خوشتیب و و وجه کاری خوبی هم داره اما چرا تا به حال حتی ندیدم یه دختر بهش حتی یه نخ بده ه ...

نگو دختر خدا رو شکر که همچین چیزایی رو تجربه نمیکنی

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

یه شب که رفتیم حرم بعد مراسم اومدم کتاب دعا را بذارم تو قفسه و بریم مسافرخونه که حواسم پرت شد و گوشی که دستم بود را گذاشتم رو مفاتیح ها...

ما کلی پیاده تو سرما راه رفتیم تا رسیدیم به مسافرخونه و تازه متوجه شدم گوشیم نیست🥺

خدایا شکرت
نگو دختر خدا رو شکر که همچین چیزایی رو تجربه نمیکنی

آخه حتی از دوستام و آشنا هم تا به حال همچین چیزایی براشون اتفاق نیوفتاده تو عالم واقعیت 

نمدونم والا دیگه 

خدایا شکرت 🙏🏻

ببین اسی اگه میخوای با آبکش قطره قطره بگی کلاهمون میره تو هم

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
آقا شوهر من خوشتیب و و وجه کاری خوبی هم داره اما چرا تا به حال حتی ندیدم یه دختر بهش حتی یه نخ بده ه ...

شوهر منو تو عراق خواستگاری کردن😂

مرده میگفت بهت خونه میدم اینجا...شوهرم گفت زن دارم ...مادرشوهرمم منو نشون داد گفت این خانومشه...

یارو گفت دروغ میگید این خواهرشه😂

اخرشم گفت چه اشکالی داره خب چندتا زن بگیری....من بهت خونه و ماشین میدم اون یکی پدر زنت چی داد بهت😑😑😑😑

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕