2777
2789
عنوان

کمک کنید

65 بازدید | 13 پست

سلام من پسرم ۱۷ سالمه 

حدود ی ماهی میشه که خانوادمون دچار بد بختی شده 

هرروز دعوا داریم .

یعنی ممکنه کسی ی طلسمی چیزی انجام داده باشه ؟!!؟

بخدا من آرزوی خیلی بزرگی دارم و قراره سال دیگه برم خارج .

این مشکلات منو خیلی افسرده کرده دیگه اصلا سراغ درسامم نمیرم چند روز دیگم که امتحانات نوبته نمیدونم چیکار کنم 

دو روز خوب میشه دوباره اینجوری میشه 

چند بار بشدت افسرده شدم و نزدیک بود خودکشی کنم یعنی مغزم دیگه میخواست بترکه من هیچ وقت حتی فکر این چیزا روهم نمیکردم اما نمیدونم چ بلایی سرم اومده.

😢😢😢😢

قبلشم زندگیمون خیلی خوب بود و هیچ مشکلی نداشتیم یهو از اینور ب اونور شد😟😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی

برین پیش یه ادم معتبر (دعا نویس یا سید)براتون سر کتاب برداره قشنگ میگ مشکل از کجاست یا اگه کسی دعا گرفته باشه بهتون میگ،فقط طرف معتبر باشه ن از این دزدا

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
هرروز صبح از خواب پامیشی وضوبگیر و آیت الکرسی بخون آیت الکرسی معجزه میکنه اگرم دعاتون کرده باشن باطل ...

باش سعیمو میکنم بعد از نماز صب بخونم امید بخدا انشالله حل شه

اها باش من میرم  ی آدم معتبر میشناسم

خوبه پس حتمن برو اگرم دعا نوشته باشن براتون ک خودش باطلش میکنه و دیگ همه چی اوکی میشه، انشالا ک بزودی تموم مشکلاتتون تموم شه

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،