2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه میترسم تو تاپیک مربوط به بارداری ای حضور پیدا کنم 

یه تاپیک رفتم اشتباه متوجه شد استارتر هم خودشو ناراحت کرد هم منو 

دستم میلرزه هنوز 

😔😔😔😔

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
عزیزم تاریخ زایمانت کی؟

.

۲۰ فروردین😊امکان داره تغییر کنه? چون من به حساب سونو انی تی ۲۳هفته ام و سونویی که دیروز انجام دادم ۲۴ هفته بودم نمیدونم باید کدوم حساب کنم😁

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
. ۲۰ فروردین😊امکان داره تغییر کنه? چون من به حساب سونو انی تی ۲۳هفته ام و سونویی که دیروز انجام دا ...

منم سونو ۱۹ فروردین زده چون سزارین میشم دکترم گفته ده روز زودتر عمل می‌کنه. راستی واسه چی سونو رفته بودی؟ من جدیدا نرفتم

منم سونو ۱۹ فروردین زده چون سزارین میشم دکترم گفته ده روز زودتر عمل می‌کنه. راستی واسه چی سونو رفته ...

.

اره منم سزارین میخوام..زیر دلم و واژنم خیلی دردداشتم به دکتر گفتم سونوکرد گفت بچه بریچ هست لگد میزنه دردداری😂

بنده خدا چندماه اقدام بود و انگار علائم پریود داشت من رفتم دلداریش بدم و بگم که منم اذیت شدم خیلی&nb ...

..

ناراحت نباش 😙😙 عیب نداره اون خانوم الان خودش ناراحته دیگه هرچیزی رو به چشم بد میبینه و روی بدی تصور میکنه ..چنین چیزی برام اتفاق افتاده میدونم شما منظوری نداشتی اصلا