2777
2789
عنوان

کنکور!

121 بازدید | 19 پست

الان رسیدم به اون مرحله ای که دیگه نمی کشم.. درسای ماه قبل که خوندمو خیلی کم یادم میاد و اصلا نمیدونم چه غلطی باید بکنم میشه یکم دلداریم بدید😭😔

الانم ظهر یه ساعت خوابیدم و با سردرد بیدار شدم اما اصلا انگیزه و حس ادامه دادن ندارم...

عزیزم جمع بندی نیم سال اول واسه همینه دیگه!الان وقتشه هرچی خوندی از نیمسال اول جمع بندی کنی و مرور کنی دی ماه بعد بری نیمسال دوم

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         

اگر برگردم ب عقب از همونموقع حرفه یاد میگیرم وارد بازار کار میشم سراغ دانشگاه نمیرم عیب اینجا بود ک کل سعادت و خوشبختی رو در دانشگاه میدیدم

این صفحه متعلق به من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر برگردم ب عقب از همونموقع حرفه یاد میگیرم وارد بازار کار میشم سراغ دانشگاه نمیرم عیب اینجا بود ک ...

فقط این نیست کشور ما مدرک محوره حداقلش همه مجبورن یه لیسانس رو داشته باشن و بگیرن

دنیا را بردی همراهت به نابودی...دنیا پر از غم شد مگر تو چند نفر بودی؟ #mom  همیشه به یادتم مامان . میشه دعا کنید به اروزم برسم...؟؟❤️                                         
تو چی

من تقریبا ۶ ساعت یا بعضی روزا دیگه خیلی بخوام بخونم ۷ ساعت

ولی خب باید ساعت بگیری ببینی چقد مفید خوندی

ولی میگن واسه رشته تجربی حداقل کم کمش۸ ساعت باید بخونی

از کلاسینو گرفتی عربیو؟

نه از استاد حیدری  چند تا کتابو در روز میخونی؟

معمولا سه تا تخصصی و دوتا عمومی

ولی هنوز دینیو شروع نکردم اصلا اصلا نمیتونم بخونمش تو چطوری دینیو میخونی😭😭😭😭