2777
2789

بستگی داره جدایی تقصیر کی بوده و اون چقدر رابطه رو دوست داشته باشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو

اگه رابطه رو دوست داشته باشه احتمالا برمیگرده ولی خانمه هم اگه خودش مقصره خوب بزنگه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
اگه رابطه رو دوست داشته باشه احتمالا برمیگرده ولی خانمه هم اگه خودش مقصره خوب بزنگه

وقتی زن برگرده باید همه شرایطو قبول کنه. چون مردا با پذیرش شرایط برمیگردن

وقتی زن برگرده باید همه شرایطو قبول کنه. چون مردا با پذیرش شرایط برمیگردن

اگه میخواد منتظر بمونه کار خوبی میکنه ولی در نظر بگیره شاید هیچوقت نشه قضیه کاملا ۵۰/۵۰ هست

اگه میخواد منتظر بمونه کار خوبی میکنه ولی در نظر بگیره شاید هیچوقت نشه قضیه کاملا ۵۰/۵۰ هست

اختلافاتی وجود داره که ترجیح اینه مرد شروع کننده باشه تا گفتگو کنن بر سر اختلافات نه اینکه خانم مجبور به سارش یطرفه بشه. مردا دست پیش میگیرن وقتی زن برگرده

بنظرت چقد زمان باید داد؟ که اگه قرار باشه مرد برگرده تا اونموقع میاد

اختلافاتی وجود داره که ترجیح اینه مرد شروع کننده باشه تا گفتگو کنن بر سر اختلافات نه اینکه خانم مجبو ...

میدونم امیدوارم همه چیز خیر بشه

بنظرت چقد زمان باید داد؟ که اگه قرار باشه مرد برگرده تا اونموقع میاد

میگن معمولا مردها یکماه طول میکشه تا دلشون تنگ شه ولی اگه دوستن که عیب نداره ولی اگه زن و شوهرن ممکنه یکماه بعد آقاهه بگه طلاق اونموقع چی؟ باید پی همه چیز رو به تنش بماله

میگن معمولا مردها یکماه طول میکشه تا دلشون تنگ شه ولی اگه دوستن که عیب نداره ولی اگه زن و شوهرن ممکن ...

ولی دخترا همون یه ماهو دلشون تنگ میشه بعد عادی میشه😁

مرسی از گفتگوی ارزشمندت