2777
2789

میشه بگین شپنا سهامش از اینم پایین تر میاد اخه من یک تومن پول زحمت کشیمو گذاشتم تا یک خورده بیشتر شد برم ام ار ای واسه کمرم بعد حالا ۱۵۰ تومنم ازش کم شده فکر نمیکردم اینجوری بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم بورس برای پول اضافی هست که مجبور نباشی تو قیمت پایین بفروشی بزار باشه سود میده انشالله اگه میخوای فعالیت کنی باید مطالعه کنی ببینی چی بخری بهتره کی بخری کی بفروشی .اینجا هم تاپیکهای جوجه رو پیگیری کن 

آره عزیزم بورس برای پول اضافی هست که مجبور نباشی تو قیمت پایین بفروشی بزار باشه سود میده انشالله اگه ...

حالانمیدونم چکار کنم خداکنه پایین تر نیاد واسه هزار تومنش گردن درد شدم اخه زعفرون پاک کرده بودم گفتم پولو بزارم تو بورس با سودش برم ام ار ای که حالا 

حالانمیدونم چکار کنم خداکنه پایین تر نیاد واسه هزار تومنش گردن درد شدم اخه زعفرون پاک کرده بودم گفتم ...

یه مقدار کار داره اگه بخوای ضررت جبران بشه باید وقتی پایین میاد بفروشی یه سهم دیگه بخری که در حال صعوده .الان دیگه زمان سهامداری نیست