2777
2789
عنوان

خانومایی ک رژیم دارن بیان

56 بازدید | 6 پست

خانوما رژیم فستینگ کسی گرفته خوبه بنظرتون؟ یسوال دیگ دارم اینک وقتی ورزش میکنه ادم بعد ورزش هم بدن چربی سوزی میکنه یا فقط همون لحظه ک داری ورزش میکنی چربی سوزی میشه؟

کسی سرکه سیب تاحالا ناشتا استفاده کرده؟

سعی کن تو رژیم سردی کمتر بخوری  ، سرکه سرده

موقع پیاده روی از دقیقه۱۱ چربی سوزی شروع میشه و تا یک ساعت ادامه داره

رژیم فستینگ نمیدونم چیه اما تجربه بهم ثابت کرده وزنی که سریع کم شه ، سریع هم برمیگرده

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ۵۰ روز ۶ کیلو کم کردم سریع کم کردم بنظرت؟

متوسط وزن کم کردن سالم ماهی حدود ۲تا ۳ کیلو هست 

نه شما خوب کم کردی 

موفق باشیییی😍

منم تو ۳ماه ۹ کیلو کم کردم همچنان دارم ادامه میدن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چند کیلویی شما عزیزم 

من ۱۰۵ بودم الان ۸۹ هستم

باید بشم ۷۰