2777
2789

من دیروز گرفتم میخواستم ببینم تاثیر داره یا نه؟تو چه مدت چاق میکنه؟روزی دوتا بخورم کافیه؟

خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من و به شدت جواب گرفتم تو دو ماه ۱۶ کیلو اضافه کردم روزی ۲ تا کافیه بعد که افتادی رو دور خوردن ب ...

الان۵۵ام۱۰کیلو کم کردم تو این دوماه میخوام بشم۶۸

بله من و به شدت جواب گرفتم تو دو ماه ۱۶ کیلو اضافه کردم روزی ۲ تا کافیه بعد که افتادی رو دور خوردن ب ...

میگن یکی بعد صبحانه یکی قبل شام...شماهم اینطور مصرف کردین؟مال من لکس گوزن روشه از همین بود مال شمام؟

میگن یکی بعد صبحانه یکی قبل شام...شماهم اینطور مصرف کردین؟مال من لکس گوزن روشه از همین بود مال شمام؟

آره عکس گوزن داره یکی حدود ۱۰ صبح میخوردم یکی پنج و شش عصر که موقع نهار و شام اشتها داشته باشم یکی دو روز اول خواب آلودگی داره بعد بدنت عادت میکنه حسابی میخوری 

سلام. ببخشید اضافه وزنی ک پیدا کردین، یک دست توی بدنتون پخش شد؟ منظورم اینه ک همه جای بدنتون چاق شد ...

من ۴۵ بودم الان ۶۲ هستم تقریبا همه جام چاق شده ولی شکمم آوردم یه کمی دیگه نمیشه کاریش کرد

آره عکس گوزن داره یکی حدود ۱۰ صبح میخوردم یکی پنج و شش عصر که موقع نهار و شام اشتها داشته باشم یکی د ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردید

بازگشت داره؟

من ۴۵ بودم الان ۶۲ هستم تقریبا همه جام چاق شده ولی شکمم آوردم یه کمی دیگه نمیشه کاریش کرد

سلام شما با قرص جینسینگ اینقد چاق شدین؟الان وزنتون برنگشته؟

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎