چند وقتیه از وقتی کرونا اومده همش فکر میکنم یه مریضی دارم مثلا یه جا میخونم علائم فلان مریضی چیه فرداش اون علاعمو تو خودم میبینم و فکر میکنم اون مریضی رو گرفتم تروخدا کسی راه درمانشو بلده بگه بهم لطفا دیگه دارم دیونه میشم هی مریضی هارو به خودم میچسبونمممم
گوشیم تو کیفمه اما بیس مرتبه تو ساعت نگاه میندازم که باشتش ....
منم بیرون رفتنی هزارررررر بار دستمو میکنم تو جیبم که گوشی باشه یا نه...بعضی وقتا حتا اگه بخام گوشیو بزارم تو جیبم یا کیفم به یکی میگم نگا کنه که میزارم تو کیفم یا جیبم چون خودم هی مجبورم نگاه کنم هی دستمو میزارم روش که گم نشه...تازگیا هم از استرس گم شدن وسایلام هیچی نمیبرم بیرون فقط خودم میرم
من خودم خیلی خسته میشم از این فکرا و خیالات...دائم فکر میکنم مریضم که این از همشون بدتره...انقد به مامانم گفتم اینجا مدرد میکنه اونجام درد میکنه انقد رفتیم دکتر که الان یه مدته زیر بغلم یکم پایین تر درد میکه میزنه به دستم بهش میگم بریم دکتر زنان میگه نه هیچیت نیست سرماخورده ولی بخدا انقد درد دارم از استرس فقط میشینم گریه میکنم😔
وای واقعا سخته منکه مامانم همش میگه بدبخت شوهرت ..ولی تو رو کسی زیاد به رو خودم نمیارم خیلیم سیاه دل ...
منم...من اکثرا با دوستام قطع رابطه کردم چون خیلی رفیق داشتم ولی خب چون مامانم میگفت دوستای خوبی نیستن قطع رابطه کردم نه دلم میخاد کسی بیاد خونمون نه کسی بره واقعا خیلی حالم بده...اونوقع که با همون دوستام میرفتم بیرون حالم کاملا خوب بود بعد اینکه کرونا اومد و قطع رابطه با دوستام و خونه نشین شدن حالم بدت شده قبلش وسواس فکری داشتم ولی وسواس مریضی چسبوندن به خودم رو نداشتم