2777
2789
عنوان

کسایی که وسواس فکری دارن فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 26 پست
اره بخدا من همیشه باید دستامو بشورم اونم ۴ بار مایع بزنم یا ۸ بار دستام انقد میسوزه همش شبا کرم میزن ...

فکر یه روحیم در دو کالبد😥باش بیا

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩
گوشیم تو کیفمه اما بیس مرتبه تو ساعت نگاه میندازم که باشتش ....

منم بیرون رفتنی هزارررررر بار دستمو میکنم تو جیبم که گوشی باشه یا نه...بعضی وقتا حتا اگه بخام گوشیو بزارم تو جیبم یا کیفم به یکی میگم نگا کنه که میزارم تو کیفم یا جیبم چون خودم هی مجبورم نگاه کنم هی دستمو میزارم روش که گم نشه...تازگیا هم از استرس گم شدن وسایلام هیچی نمیبرم بیرون فقط خودم میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وسواس فکری دارم مثلا میدونم شیر گاز بستست ولی تا صبح چند باری باز چکش میکنم تنها راهش بی محلی به ...

وای وای نه اصلا نمیتونم من اون کار هایی که مغزم میگه رو انجام ندم سعی کردم ولی نمیتونم😭

خدا شفامون بده خواهر واقعا وسواس فکری سخته من ی دوره این قدر شدید شد که از شدت استرس ده کیلو کم‌کرد ...

وای واقعا سخته منکه مامانم همش میگه بدبخت شوهرت ..ولی تو رو کسی زیاد به رو خودم نمیارم خیلیم سیاه دل شدم به همه کس و همه چیز

میدونم چی میگی قشنگگگگ درکت میکنم

من خودم خیلی خسته میشم از این فکرا و خیالات...دائم فکر میکنم مریضم که این از همشون بدتره...انقد به مامانم گفتم اینجا مدرد میکنه اونجام درد میکنه انقد رفتیم دکتر که الان یه مدته زیر بغلم یکم پایین تر درد میکه میزنه به دستم بهش میگم بریم دکتر زنان میگه نه هیچیت نیست سرماخورده ولی بخدا انقد درد دارم از استرس فقط میشینم گریه میکنم😔

وای واقعا سخته منکه مامانم همش میگه بدبخت شوهرت ..ولی تو رو کسی زیاد به رو خودم نمیارم خیلیم سیاه دل ...

منم...من اکثرا با دوستام قطع رابطه کردم چون خیلی رفیق داشتم ولی خب چون مامانم میگفت دوستای خوبی نیستن قطع رابطه کردم نه دلم میخاد کسی بیاد خونمون نه کسی بره واقعا خیلی حالم بده...اونوقع که با همون دوستام میرفتم بیرون حالم کاملا خوب بود بعد اینکه کرونا اومد و قطع رابطه با دوستام و خونه نشین شدن حالم بدت شده قبلش وسواس فکری داشتم ولی وسواس مریضی چسبوندن به خودم رو نداشتم

واسه منم یه دوره یه بیماری هست یه دوره یه بیماری دیگه یعنی انقد که من تو این مدت استرس کشیدم بعید می ...

اره سرم که مشغول میشه یادم میره یه دوره

یه مدتی یه پام تو دکترا بود

آزمایش و اسکن و ام آر آی میدادم بیخودی  

اره سرم که مشغول میشه یادم میره یه دوره یه مدتی یه پام تو دکترا بود آزمایش و اسکن و ام آر آی میداد ...

منم انقد گفتم این جام درده اون جام درده الان که واقعا درد میکنه شدم مثله چوپان دروغگو دیگه به حرفام باور نمیکنن 

من موقعی که وسواسم زیاد شد همش میگفتم خدایا ی مرض بد بهم بده ولی این استرسو ازم بردار

دقیقا بخدا از هر دردی بدتره مریضی افکار