چند وقتیه از وقتی کرونا اومده همش فکر میکنم یه مریضی دارم مثلا یه جا میخونم علائم فلان مریضی چیه فرداش اون علاعمو تو خودم میبینم و فکر میکنم اون مریضی رو گرفتم تروخدا کسی راه درمانشو بلده بگه بهم لطفا دیگه دارم دیونه میشم هی مریضی هارو به خودم میچسبونمممم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارم همیشه دوره ای هست یه دوره میاد بعد خودش میره فکر کنم مشغول باشی زودتر بره مثلا کتاب بخ ...
واسه منم یه دوره یه بیماری هست یه دوره یه بیماری دیگه یعنی انقد که من تو این مدت استرس کشیدم بعید میدونم کسی کشیده باشه هی این دکتر اون دکتر...شما داشتی درمان کردی؟
دارم همیشه دوره ای هست یه دوره میاد بعد خودش میره فکر کنم مشغول باشی زودتر بره مثلا کتاب بخ ...
وای تو هم مثل منی مثلا یه دوره لباس پوشیدنم ک مثلا کسی نبینه پرده ها خونه اصلا بالا نمیزنم به اتاق خوابم حساسم ..دوباره یک دوره افکار منفی میاد سراغم سیاه دل میشم ..دوباره یه دوره خیلی دستامو میشورم
اره بخدا من همیشه باید دستامو بشورم اونم ۴ بار مایع بزنم یا ۸ بار دستام انقد میسوزه همش شبا کرم میزنم دوباره صبح شروع میکنم به شستن یا مثلا یه غذایی درست میکنم باید کامل تقارن باشه ۴ تا باشه همه چی ۴ تا دیگه خسته شدم😭😭بیا پس خصوصی چت کنیم