یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوایل بخاطر این میگفت میگم که مامانم منو نصیحتم کنه
الان چون میدونه من ناراحت میشم میگه میگم
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
لج میکنه یعنی؟ به مامانت بگو بهش بگه مسائل دخترمو به من نگو
بزار بگه منم کل بدیهاشو میگم و آبروشو جلو خانواده م میبرم
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
نه نکن این کار که تو هم مقابله به مثل کنی همیشه نتیجه عکس داده راه های دیگه رو امتحان کنید ای ...
خودش این طوری میخواد تا آبروشو نبرم ادم نمیشود