2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان نقطه ضعف دست شوهر ندین

روی رفتار ش با خانما جلو ش حساسیت نشون ندین

نزارین بفهمه پس انداز دارین 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

هیچ وقت ب هیچکس اعتماد 100 درصدی نکن

مهمترین ادم زندگیت خودت باش

ب حرف مردم کوچکترین توجهی نکن

کاری نکن ک بعدا حسرت بخوری

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
گزینه دومتون رو میشه توضیح بدین

اوایل ازدواج رو صمیمی بودن و نگاه کردن شوهرم به خانمای دیگه حساسیت نشون میدادم و به ش گفتم که من دوست ندارم با خانمای دیگه شوخی کنی 

بعد یه مدت که ازش پول اضافه می خواستم غیر مستقیم تهدید میکرد که پول زیاد نخواه وگرنه میرم با خانما کار را میندازم یا میرم شهری کار می کنم که بلا نسبت زن خراب زیاد داره 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏