2777
2789
عنوان

معرفی سهم خوب در بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 35 پست
دوست عزیز منم تو اون گروه خاموش میخوندم که شما گفتین غدام بخرین همه توپیدن بهتون ولی من از موقع می خ ...

نترس با اطمینان کامل بخر تا 80 90 تومن میره  من ماشینمو هم فروختم ددم غدام چون مطمنم حتی اگه اصلاح کنه نفروش  ترس باعث میشه موفق نشی

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آخه همه ی سهمام تو ضرره والا بیچاره شدم وام گرفتم ریختم تو بورس همش ضرر شد

هیچوقت پول ضروری رو تو بورس نیار مگه اینکه خیلی مطمن باشی یا خیلی بلد باشی منم ماشینمو دقیقه اخر فروختم چون دیگه نقدینگی نداشتم  تو خیالت راحت بخر 

نترس با اطمینان کامل بخر تا 80 90 تومن میره  من ماشینمو هم فروختم ددم غدام چون مطمنم حتی اگه اص ...

واقعا همینطوره اگه اونروز که شما گفتین نمی ترسیدم الان کلی سود کرده بودم و قسطمو دارآورده بودم😥

واقعا همینطوره اگه اونروز که شما گفتین نمی ترسیدم الان کلی سود کرده بودم و قسطمو دارآورده بودم😥

خیلی از دوستای صمیمی خودم هم به حرفم گوش نکردن فک کردن پولی که میدن  غدام میره تو جیب من    امت نه من بدون هیچ انتظاری به همه گفتم تا مردم سود بردارن 

سلام عزیزم نظرتون درمورد ثشاهد چیه چند روز منفیه 

بنظرتون بالا میره؟

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
سلام عزیزم نظرتون درمورد ثشاهد چیه چند روز منفیه  بنظرتون بالا میره؟

عزیزم من باید تحلیل کنم بدون تحلیل نمیتونم نظر بدم  متاسفانه 

نفس جون میگین کی اصلاحشه ما هم بخریم رو چه قیمتی لطفا🙏❤

همین امروز فرصت خرید داد چندبار چرا نخریدین🙃