2777
2789
عنوان

معرفی سهم خوب در بورس

452 بازدید | 35 پست

دوستان پیشنهاد میدم غدام بخرین  باور کنین من ماشینمو فروختم دادم غدام از بس از این سهم مطمنم چون دست خودمونه از وقتی 10تومن بود به همه گفتم بگیرین اونایی که گرفتن الان دارن کیف میکنن الان 39 تومن شده و افزایش سرمایش که بیاد تا 80 تومن میره

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
نظرتون راجب لایحه بودجه 1400 چیه

نمیدونم چرا مسخره میکنین اما برای شما هم ارزوی موفقیت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مسخره  لایحه بودجه رو بورس اثر نداره؟

مگه من رییس جمهور یا چی هستم که لایحه رو بدونم چی هس من حرفه ام ترید هس تو کار بورسم الانم سهمی که مطمنم معرفی کردم  از همون 10 تومنم که گفتم مطمنم خیلیا خندیدن تمسخر کردن اما اونایی که خریدن  الان دارن رو ابرا پرواز میکنن الانم دیر نیس برا خریدش

مگه من رییس جمهور یا چی هستم که لایحه رو بدونم چی هس من حرفه ام ترید هس تو کار بورسم الانم سهمی که م ...

رو بنیاد و خط مشی بورس کاملا اثر داره بودجه بندی کشور عزیز

تمام سهما همزمان رشد کردن اونموقع

الان داستانش فرق داره

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
رو بنیاد و خط مشی بورس کاملا اثر داره بودجه بندی کشور عزیز تمام سهما همزمان رشد کردن اونموقع الان ...

سوالی که شما پرسیدی این نبود که لایحه بودجه تو بورس اثر داره یانه       شما پرسیدی نظرت در مورد لایحه بودجه 1400 چیه     اول دقت کن دوست عزیز بعد سوال بپرس   در ضمن فک نکنم الان تو این سایت کسی بیشتر از من در مورد بورس بدونه  چون من به جایی وصلم که اطلاعاتم کامله اما تا حدودی میتونم این اطلاعاتو در اختیار همه بزارم

خب چه تاثیری داره

عزیز بودجه ای که تورم زا باشه نه تنها رو بورس رو همه چی مملکت اثر میزاره  سوال خاصی نیس جوابشو همه میدونن

عزیز بودجه ای که تورم زا باشه نه تنها رو بورس رو همه چی مملکت اثر میزاره  سوال خاصی نیس جوابشو ...

الان بودجه ۱۴۰۰ تورم زا؟علتشو عنوان کنید اگه براتون مقدوره

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
الان بودجه ۱۴۰۰ تورم زا؟علتشو عنوان کنید اگه براتون مقدوره

بله تورم زا هس تا جایی که من میدونم علتشم فعلا نمیتونم بگم  

بله تورم زا هس تا جایی که من میدونم علتشم فعلا نمیتونم بگم  

دوست عزیز منم تو اون گروه خاموش میخوندم که شما گفتین غدام بخرین همه توپیدن بهتون ولی من از موقع می خواست بخرم رفت صف خرید دیگه نشد الان هم میترسم بخرم.حالا کی خوب بخرم 🙏❤

بنظرتون دپارس عوض کنم با غدام؟ همه سهم هام قفله فروشه. فقط دپارس میتونم بفروشم

اگه تو سود هستین بفروشین هیجوقت تو ضرر سهمیو نفروش