2777
2789

سلام دوستان غضروف بینی ابجیم دیروز براثر ضربه درحین ورزش پارکور  دررفته  کسی هست بااین مشکل روبه رو شده باشه کجابردین جاانداختن  آیا مثل اولش میشه یانه 

الان خیلی خیلی کم ورم داره اصلا معلوم نمیشه خیلی خیلی کم انحراف داره که اونم بایددقت کنی بفهمی   

اگه جایه خوب  سراغ دارین تو مشهد برای جاانداختن بی زحمت بگین خداخیرتون بده

منم پنج سال پیش دماغم توپ خورد توش

و در رفت

هنوزم نرفتم جابزنم،خیلی خیلی کم درد داره مثل مواقعی که عینک آفتابی میزنم ولی میشه باهاش کنار بیای

اگر خواستین جا بندازین بینیش رو حتما بی حسی بزنه و حداقل تا دو هفته تو گچ بمونه

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی  ولی فکرکنم جابندازه بهتره

حتما ببرینش

یه چیزی مثل دسته قاشق میکنه توی بینیش و می‌تابونه تا جا بیوفته

حتما بی حسی بزنه

من ابجیم فقط یکم انحراف داره خیلی خیلی کم وقتی عینک میزنم اصلا دیده نمیشه ولی برمیداره یکم دید داره  ورمش کاملا خوابیده منتهی میترسم یکم  

شما چه علائمی داشتید بعدضربه خونریزی هم داشتینابجی من بلافاصله بعدضربه حلق و بینی خون‌ریزی داشته  وهمون دیروز که شب ضربه خورده خیلی ورم داشته افتضاح ولی الان کلا خوابید فقط یکم انحراف مونده همین نفس می‌تونه بکشه تب هم نداره

من ابجیم فقط یکم انحراف داره خیلی خیلی کم وقتی عینک میزنم اصلا دیده نمیشه ولی برمیداره یکم دید داره ...

یه کوچولو خونریزی رو داره دررفتگی

ایشالا که زود خوب بشه