2777
2789
عنوان

بدجور گیر افتادم...

146 بازدید | 12 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم

چی قراره پیش بیاد برام؟؟

دلم خوش بود یکی تو زندگیم هست و همو دوست داریم و قراره به هم برسیم

یهو از طرف خانواده ی طرف که مورد مناسبی هم هست معرفی شده

من اصلا طرفو ندیدم..میگن اصراری که نیست..ی جلسه میان میبینین همو

آره میدونم الان به اون آدمی ک تو زندگیمه فکر میکنین و سوال پیش میاد پس اون چی؟؟

من اول از همه به اون گفتم..خیلی راحت گفت اگه فکر میکنی با اون خوشبخت میشی هر تصمیمی بگیری من راضیم

مگه میشه یکی دوستت داشته باشه و اینو بگه؟؟ هه

ولی دل خودم چی آخه

دارم دیوانه میشم

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خودت مهمی 

هر چی حست میگه 

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
فقط خودت مهمی  هر چی حست میگه

حسم؟

مگه حسی هم میمونه؟

تا قبل اینکه بهش بگم مطمئن بودم خواستگارو رد میکنم ولی بهد اینکه انقدر راحت کشید عقب با اینکه قصد خودشم جدی بود خیلی حالم بد شد خیلییی

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
تابلوعه نمیخوادت خودتو درگیر ادمای بی ارزش نکن ب خاستگارت و ازدواجت فکر کن اگرم خاستگارت خوب نبود در ...

اصلا باورم نمیشه منو نخواد

چطور ممکنه ی آدم انقدر بی ثبات باشه؟

چطور روش شد اخه؟ از همه چیم بخاطرش گذشتم

واقعا یعنی منو نمیخواد؟

حسم؟ مگه حسی هم میمونه؟ تا قبل اینکه بهش بگم مطمئن بودم خواستگارو رد میکنم ولی بهد اینکه انقدر راح ...

نمیتونم بگم واقعا از رو حسادت گفته یا اینکه اینو گفته که ینی اره اگه میخوای بری هم مهم نیست. 

ولی خوب فکراتو بکن. مبادا یه روزی پشیمون بشی. 

تصمیم یهوی هم نگیر. دوباره باهاش حرف بزن بگو جدی دارم ازت سوال میپرسم و جواب تو ممکنه یا رابطه نا رو محکم تر کنه یا کلا تموم شه.. پس درست جواب منو بده. بهشم بفهمون که زیاد مهم نیست برات و عادی هست... 

من برای عاقبت به خیری و خوشبختیت دعا میکنم. در حدی نیستم که بتونم نظر بدم ولی  بازم میگم همه چیز به خود شما بستگی داره

متاهل و متعهد تا پای جان   خدایا زندگی من و همسرم رو پر از عشق و صمیمیت و شادی و وفاداری و صداقت کن... خدایا مراقب زندگی قشنگمون باش من زندگیمو سپردم به خودت ای مهربانم
اصلا باورم نمیشه منو نخواد چطور ممکنه ی آدم انقدر بی ثبات باشه؟ چطور روش شد اخه؟ از همه چیم بخاطرش ...

والا زنو شوهرا دم به ساعت به هم خیانت میکنن چ برسا ب دوس پسر و دوس دختر ک هیچ تعهدی به هم ندارن 

نمیتونم بگم واقعا از رو حسادت گفته یا اینکه اینو گفته که ینی اره اگه میخوای بری هم مهم نیست.  ...

ممنونم عزیزم

حرفای خیلی خوبی زدی💛