2777
2789
عنوان

لعنت به تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 57 پست
عزیزم منم مث شمام  شما فعالیتت در چه حده؟و چقد شیرینی جات مصرف میکنی؟

واقعیتش زانو درد شدید و کمردرد دارم. فعالیتم کمه شیرینی هم متوسط رو به بالاولی خیلی وقته کم ترش میکنم

دل آدم خیلی چیزا میخواد . ولی آدم نمیدونه چیکار کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم منم هرکی حامله میشد کلی غصه میخوردم ولی پیش بقیه اصلا نمی گفتم باردار نمیشم این ماه اخر دی ...

انشاالله منم این ماه باردار بشم سعی خودمو میکنم استرسو دور کنم

امید داشته باش وضعیتت از من بدتر نیست من حامله شدم شما صد در صد میشی به حق امام هشتم

انشاالله عزیز دلم خدا از دهنت بشنوه😘

هنوز زوده زن دایی منم کیست داشت رفت دکتر بعد دوسال حامله شد خیلیا دیر حامله مشن دو سه سالی گاهی شش س ...

کاش خدا به من یکم زودتر نگاه کنه اونقدر تحمل ندارم 😔

واقعیتش زانو درد شدید و کمردرد دارم. فعالیتم کمه شیرینی هم متوسط رو به بالاولی خیلی وقته کم ترش میکن ...

بنظرم یه مدت کلا داروهارو بذار کنار و اگه اضافه وزن داری رژیم مطابق با مزاج بگیر و وزنتو بیار پایین

ورزش هوازی هم هر روز انجام بده ازین ورزشا که آدم به نفس نفس میوفته یا برقص هر روز 

ببین معجزه میکنه برای تنبلی تخمدان 

کلا مواد قندی رو هم حذف کن و به قند مواد غذایی بسنده کن 

مشکل ما مقاومت به انسولینه 

که متاسفانه مارو در معرض دیابت هم قرار میده 

با ورزش هوازی و کاهش وزن و ترک مواد قندی هم میتونی طبیعی نی نی دار بشی هم استرستو کم کنی هم از دیابت جلوگیری کنی😊 

بهت قول میدم نتیجه میبینی 

بعد ک حالت خوب شد کنارش قرصای کمکی رو هم استفاده کن 

سعی کن خودتو سرگرم کنی،کتاب بخون،قران بخون خیلی ارامش میده چله بگیر برای خودت هر وقت فکر منفی اومد و ...

بافتنی میبافم چله حدیث کسا برداشتم کارای هنری میکنم

انشاالله به حق امام رضا ع مشکلت حل بشه راحت بشی

قربون تو عزیزم انشالله همون امام رضا بهت یه گل پسر میده یه گل دختر اون بالایی باید بخواد منم قبل اقد ...

منم از امام رضا خواستم یه کاری کنه سال بعد با بچم بیام پیشش

خدا به جفتمون نیم نگاهی بندازه انشاالله

من چون از نوجوونی ورزشکار بودم هیچوقت متوجه مشکلم نشدم چون با ورزش کنترل میشد

از وقتی متاهل شدم و ورزش کنار گذاشتم خصوصا الان ک کروناست و قرنطینه از طرفی هوا سرده خیلی فعالیتم کم شده 

از طرفی شیرینی جات خیلی مصرف میکردم 

دوماهی میشه منم با قرص پریود میشم 

اما میخوام برگردم به روال قبل چون ورزش خیلی بهم کمک میکرد و پریودمو تنظیم میکرد خیلی بیشتر از قرصا

بنظرم یه مدت کلا داروهارو بذار کنار و اگه اضافه وزن داری رژیم مطابق با مزاج بگیر و وزنتو بیار پایین ...

این ماه امتحان میکنم حتما چشم 

مرسی توصیه هات عالی بود😍