2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال بعد ۴۰ ساله ام

اشکال نداره ..منم بچه دوم رو 37 ساله بودم که زایمان کردم..دوستم امسال زایمان کرد الان بچه اش دو ماهه است...40 ساله است ..توکلت به خدا باشه.. به خدا بگو خدایا خودم رو به تو سپردم و توکل به خودت می کنم 

سال بعد ۴۰ ساله ام

هی خواهر همدردیم

۳۳ سالمه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

یکی دیده بودم ۱۲ سال بود بچه میخواست حتی آی وی اف کرده بود نشده بود ی طب سنتی تو تهران رفت سال اول حامله شده بود گریه میکرد تعریف میکرد میگفت از همه جا  مونده شده بودم این دکتره نجاتم داد من شمارشم گرفتم اما نمیدونم کجا گذاشتم😫😫😫

خدا بهمون نظر کنه منم امشب بازم پریود شدم اونقد دلم شکسته دارم دق میشم از پریود متنفرمممم😭😭

عزززیرم منم همینطور پارسال قبل آی وی اف دوم رفتم یه جفت جوراب خیلی خوشگل برای شب یلدای دخترم گرفتم اما نشد که بشه

عزززیرم منم همینطور پارسال قبل آی وی اف دوم رفتم یه جفت جوراب خیلی خوشگل برای شب یلدای دخترم گرفتم ا ...

منم خیلی وقته فقط واسش لباس میخرم و پیجای مادر و بچه رو نگاه میکنم تا کامل یاد بگیرم مادره خوبی باشم ولی خدا لایق نمیدونه😔