2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه خسته و بی حاله

1277 بازدید | 23 پست

شوهرم هیچ وقت انرژی نداره همیشه میگه بدنم خالی کرده بدنم جون نداره..بخدا بهترین تغذیه هم داریم..ولی هیچ وقت سرحال و پر انرژی و خندون نیست..انرژی و نشاط منم گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ببرش یه ازمایش کلی بده، شوهر منم همینجور بود رفتیم ازمایش دیدیم کم خونی شدید داره الان قرص میخوره بهتره، شاید دلیل پزشکی داشته باشه مربوط به سلامتیش باشه یا اگر داروی خاصی مصرف میکنه مال اونه لابد 

تاپیک های مفید منو تگ کنید   

من افسردگی داشتم اینطوری بودم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

عزیزم بدنش سرده

رو برنجش یکم زیره بریز همیشه

با چاییتونم دارچین و زنجبیل بخورین

خرما و دمنوش آویشن و پونه هم خوبه

گوشتتونم گوسفندی باشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ببین ببرش یه ازمایش کلی بده، شوهر منم همینجور بود رفتیم ازمایش دیدیم کم خونی شدید داره الان قرص میخو ...

منم هم کم خونی خیلی شدید هم افسردگی شدید 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
افسردگی ک داره..کلا آدم خوشحالی نیست همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینه..خیلی منفی گراست..اما از لحاظ ج ...

غلبه سوداداره

تو اینترنت سرچ کن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن