2777
2789
عنوان

اگه بچه تون یه اسباب بازی گرون بخواد

5389 بازدید | 187 پست

براش می خرید یا نه؟ 

پسرم رفته خونه دوستش یه چیزی دیده. خیلی بهونه می گیره. از یه طرف میگم براش بخرم عادت میکنه هی از این و اون چیز می بینه میخواد (قبلا هم دوستاش چیزی داشتن میگفت میخوام ولی شب نشده یادش میرفت. اینو الان دو هفته است داره میگه میخوام) 

از یه طرف میگم بچه به دلش می مونه. بخرم بذارم لذتشو ببره 

از طرفی هم خیلی گرونه. حالت عادی هیچوقت اینهمه پول پای یه اسباب بازی نمیدم 

گفتم بگم یه مدت پولهاشو جمع کنه. برای تولدش هم بهش پول بدم. ولی بازم طول میکشه تا جمع شه. کچلمون کرده انقدر میگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا بچتو بدعادت بار نیار باید یاد بگیره قرار نیست هر چیزی بقیه داشته باشند اونم داشته باشه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

نه نمیخرم بایدازالان بدونه درحدخودمون بخواداگه بخریم براش عادت میکنه بعدا اذیت میشه وقتی نشدتهیه کنیم

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏

بزار برای تولدش بخر نه الان ک‌گفته

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

میخرم جونمم بخواد میدم

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!