2777
2789
عنوان

تزریق ژل یا چربی به صورت لاغر

8563 بازدید | 13 پست

سلام کدومش بهتر وطبیعی تره... وچه مدلی باشه خوبه... منظورم جوری نباشه انگار دوتاتوب گذاشتم رو گونه هام

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کل صورت لاغره ، چربی بهتره ، بعد هم بگید با چربی صورتتون رو کانتور کنند ، اونا بر اساس اصول زیبایی شناسی تزریق انجام‌میدهند که خیلی زیبا و طبیعی است 

ژل فقط برای رفع عیوب کوچک هست ، به صرفه نیست که برای چاق کردن صورت استفاده بشه و ماندگاری هم یکساله 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
بخدا نچرال باشین حیف صورتای خوشگلتون نیس😕❤

اره واقعا .. درس میگید... ولی میرم خونه بابام عروسامون یه قیافه ای ساختن از خودشون من میرم اونجا چهرم یه جوریه انگار...با اینکه خودم خیلی زیباترشون هستم البته قبل از اینکه این کارارو بکنن ها...

قد ۱۶۸....وزن فعلی ۷۵....وزن هدف ۶۵ گروه ابی 
اره واقعا .. درس میگید... ولی میرم خونه بابام عروسامون یه قیافه ای ساختن از خودشون من میرم اونجا چهر ...

چی بگم والا ولی باور کن همین ک نچرالی و خوشگل بالاتر از اونایی...بالاخره همه میگن این عمل کرده رسیده ب اینجا شما نکردی ایق خوشگلی😌❤

من صورتم خیلی لاغر بود هرچقدم غذا می خوردم بازم صورت لاغر میموند کل چربیا انگار فقط می رفتن تو شکمم. آخرشم رفتم دکتر ببینم چیکار میشه کرد. دکتر عطارزاده گفت می تونم تزریق ژل برای صورت های لاغر رو انجام بدم. منم خودم دوست داشتم به جای چربی، ژل تزریق کنم. الان 6 ماه اینا میگذره خیلی راضیم.

من صورتم خیلی لاغر بود هرچقدم غذا می خوردم بازم صورت لاغر میموند کل چربیا انگار فقط می رفتن تو شکمم. ...

سلام خوب هستین؟میشه لطفا بگید هنوزم راضی هستین؟منم صورتم لاغر شده دوس دارم یه مقدار کم پر شه.میخواستم چربی تزریق کنم ولی بی نهایت از دردش میترسم.ژل هم ک میگن هم گرونه هم بیفایده.میشه شما بگید ک آیا هنوزم راضی هستین یا نه؟